Deel 4 alweer

ik heb jullie hulp nodig, dus kijk maar in de uitkomst!;)


Enjoy <3

'I hope you kill yourself with your H&M scarf, while jacking off listening to Mozart.'


'How long does putting make-up on take??'

I know, iedereen heeft dit plaatje tegenwoordig, maar vind m zo goed passen bij de titel xD

De volgende morgen wordt je wakker van de zon die in je gezicht schijnt. Je besluit dus maar op te staan en het ontbijt alvast klaar te zetten. Als je je kamer uitloopt, hoor je geluiden uit de keuken komen. Jij: Goeiemorgen Bill! Bill: Goeiemorgen! Wat ben jij vroeg wakker:P Jij: ja, dankzij die klotezon.. Bill kijkt nepboos: :O bied nu je excuses aan aan de zon! Jij: sorry... zon! Samen liggen jullie dubbel.
Na het ontbijt kleedt je je aan en gaat weer in je vensterbank zitten. Het zal toch wel ff duren voor Bill klaar is met z’n make-up, denk je. Je kijkt naar Autumn’s appartement en je ziet dat zij zich net gedoucht heeft en nu dr make-up op gaat doen. Als je door je deur kijkt zie je Bill op de badkamer precies hetzelfde doen als Autumn. Alleen is Autumn na 5 minuten al klaar! Je begint spontaan te lachen. Bill steekt zijn hoofd om de deur: Wat is er zo grappig? Jij: oh niks hoor:P Alleen vind ik het grappig dat make-up opdoen bij Autumn maar 5 minuten duurt en bij jou een half uur. En je bent een jongen notabene! Nu kom je echt niet meer bij en je rolt bijna van de vensterbank. Jij: aaahh mn buik!(lol) Bill: haha heel grappig. Je ziet dat hij geirriteerd verder gaat met opmaken. Als je uitgelachen bent is Bill ook klaar. Bill: zo, uitgelachen? Dan kunnen we vertrekken. Jij: ok. Wacht, waar gingen we ook alweer heen? Bill zucht. Bill: Dat heb ik je pas 10x verteld! We gaan met Georg en Gustav karten. Jij: huh?! Dat heb je me echt niet verteld! Dan zou ik het wel hebben onthouden!! Bill: ja, weet ik. Het was ook een grapje. Ff testen of je nog wakker bent:P jij: haha, :8 en wat gaan we nu echt doen? Bill: We gaan eerst Georg ophalen en daarna naar het appartement van Caro. We gaan haar helpen verhuizen. Ze trekt bij Gustav in, remember? Jij: remember? Bla bla bla.. Doe nou niet alsof ik dom ben! Bill: heeft er iemand een ochtendhumeur? Jij: nee, maar je begint irritant te worden:P Bill: is dat zo? En hij komt op je afgerend, maar jij rent snel weg. Hij achtervolgd je door het appartement, maar je bent hem net iets te snel af. Je begint al moe te worden en die stomme broek helpt daar ook niet echt bij. Bill is echter helemaal niet moe en komt steeds dichterbij. Als hij je uiteindelijk te pakken heeft begint hij je heel hard te kietelen. Jij: aaahh Bill daar kan ik niet tegen!!:P Bill: wat zeg je dan? Jij: genade! Bill: Ik hoor je niet.. jij: GENADEEEEEEEEEEE!!! Eindelijk houdt Bill op. Bill: zo, nu moeten we echt gaan, anders komen we te laat. Jullie lopen naar buiten en stappen in de auto.
Eenmaal aangekomen bij het appartement van Caro krijgen jullie meteen ieder twee dozen in jullie handen gepropt. Zo helpen jullie de hele middag in- en uitladen. Als het avond begint te worden rijden jullie voor de laatste keer naar Gustav’s appartement. Daar laden jullie de laatste dozen uit en ploffen dan neer op de bank. Gustav ploft naast jullie neer. Caro: Super bedankt jongens! En ze geeft ieder van jullie een kus op de wang en Gustav een kus op de mond. Ook zij ploft nu neer. Georg was pizza’s halen. Na 10 minuten komt Georg vrolijk binnen met de pizza’s. Hij ziet jullie allemaal vermoeid op de bank hangen en begint te lachen. Georg: zo zwaar was het toch niet? Bill: nee, voor jou niet nee. Jij hebt twee dozen gedragen en ging toen om 5 uur al pizza’s halen! Tom: ja, en nu is het inmiddels 8 uur! Caro: wat heb je in de tussentijd in godsnaam gedaan? Georg begint te blozen. Gustav: oh nee he, ik ken dat gezicht. Je hebt toch geen meisje ontmoet? Georg: nou..ehmm.. de pizzeria was nog niet open dus besloot ik om ff op het terras tegenover de pizzeria te gaan zitten. Toen ik besteld had, zag ik ergens in de hoek een meisje alleen zitten. Ze was zoooo mooi! Ik snapte niet dat ze daar alleen zat! Toen zag ik opeens dat ze aan het huilen was.. Ik ben meteen naar dr toegelopen en heb gevraagd wat er aan de hand was. Ze herkende me meteen en keek me met grote ogen aan! Ik vroeg: wat is er? En toen legde ze het uit. Haar vriendje was vreemdgegaan en ze had hem betrapt. Hij heeft haar toen geslagen en geschreeuwd dat hij haar nooit meer wilde zien. Het ergste was dat het meisje waarmee hij vreemdging, haar beste vriendin was.. En toen hebben we de hele middag verder zitten kletsen en hebben we nummers uitgewisseld. Iedereen is er stil van. Bill: nou nou! Caro: en hoe heet ze dan?


MENSEN, HEEL BELANGRIJK! IK HEB EEN VRIENDIN NODIG VOOR GEORG. WIL JIJ DAT ZIJN? STUUR FF EEN REACTIE EN SCHRIJF DAARIN JE NAAM EN LEEFTIJD DIE JE IN DE SERIE WIL ZIJN. EN OOK EEN BEETJE OVER JE HOBBIES! Dankeschön voor de aandacht:D


X

Reageer (5)

  • TheSparrow

    OEEEEH!
    Ik wil wel 'auditie' doe voor vriendin Georg ;3
    Georg is best sexy ;3
    Moeahahah

    Naam Maudy
    Leeftijd 19
    Hobbies Fotograveren, modellenwerk, gitaar spelen, Grafitti, Partys, Verhalen schrijven, gekke dingen doen.
    Info Maudy is een meisje dat niet echt veen vriendinnen heeft, haar ouders zijn 'rijk' en zetten haar dus op een school voor hoogbegaafde kinderen, iets wat zij niet was. Op school ging het slecht maar ze zei dat alles goed ging, raporten nam z eniet mee en toetsen ook niet, op een dag kwamen haar ouders erachter, der vader heeft haar geslagen en opgesloten in een kelder voor 2 jaar lang, haar sociale gedrag is daardoor naar beneden gegaan, maar ze is ontsnapt, ze heeft weken op straat gewoont totdat ze *haar nu ex vriendje* tegen kwam. Hij heeft voor haar gezorg, ze voelde wat voor elkaar. Maudy ging naar de kunstacedemi, daar leerde ze haar beste vriendin kennen. allebei even gestoort. Samen maakte ze apparte kleding, schilderijen en foto's. Toen ze op een dag haar vriendje met haar bf ontdekte kregen hun ruzie, haar vriendje heeft haar geslagen enzo, maar daardoor kwamen veel herinderingen omhoog. Maudy is een geslotenboek, je moet veel voor haar betekenen eerder ze iets verteld.

    Zzzoooooo
    :3
    Genoeg info :3 ? LUVYAA
    xoxo

    1 decennium geleden
  • reimink

    moreeeeeeeeee!!:D

    1 decennium geleden
  • JoJudicious

    Super! (Y)
    Snel weer een vervolgje? (A)
    x Lisaaa.(H)

    1 decennium geleden
  • xMarieke

    Ey lieverd =D
    Oehlala^^
    Ik ben echt zo benieuwd wat er gaat gebeuren met Tom en Autumn ^^
    Nougoed.
    Ik wil die vriendin wel zijn hoor :]
    Naam: Marieke
    Leeftijd: 17 [in de quiz dan xD]
    Hobby's: uitgaan, met vrienden lekker melig zijn, en [als ik een vriendje heb] samen leuken dingen doen!
    Nougoed.
    Snel verder!
    Kus!(H)

    1 decennium geleden
  • Faint

    Ik wil de vriendin vn Georg zijn.
    Maar issut erg dat ik morgen pas die dingen geef, ik heb nu niet al te veel tijd + ik ben niet thuis..
    Superrr, schnel weiter!!
    xxMy.

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen