hier is deel 6 dan!

speciaal voor jullie, omdat jullie mijn trouwe lezers zijn.:P
ff een vraagje, mijn quizjes worden maar heel weinig gemaakt, zouden jullie misschien wat reclame willen maken?:$ Als het niet teveel gevraagd is, tenminste..

Hijs weer extra lang, speciaal voor jullie!

Enjoy <3


X

'You change your mind, like a girl changes clothes. Yeah you PMS, like a bitch I would know.'

Hot N Cold - Katy Perry
Katy Perry? Waar ken ik die van? Jahaa, van I kissed a girl! xD

'I got a pocketful of sunshine!'

Je ligt nog in een diepe droom als je iemand hoort zingen. Het klinkt niet als Bill’s stem, maar waar het wel vandaan komt, weet je niet. Het is een meidenstem en het klinkt best mooi en lief. Je schrikt wakker en merkt dat je nog steeds de stem hoort.. Je loopt naar de keuken maar daar is niemand. Als je naar Bill’s kamer loopt zie je dat die nog ligt te slapen. heh :S waar komt dat dan vandaan?! denk je. Als je weer op je kamer bent hoor je het het hardst. Dan kijk je uit je raam en tot je verbazing zie je dat het Autumn is die aan het zingen is. Ze heeft haar raam openstaan en staat met een kom muesli voor het raam dromerig naar buiten te staren. Het liedje dat ze aan het zingen is komt je erg bekend voor.

I got a pocket, got a pocketful of sunshine
I got a love and I know that it’s all mine, oh
Do what you want but you’re never gonna break me
Sticks and stones are never gonna shake me, oh

Take me away: A secret place.
A sweet escape: Take me away.
Take me away: to better days.
Take me away: A hiding place.

I got a pocket, got a pocketful of sunshine
I got a love and I know that it’s all mine, oh
Do what you want but you’re never gonna break me
Sticks and stones are never gonna shake me, oh

I got a pocket, got a pocketful of sunshine
I got a love and I know that it’s all mine, oh
Wish that you could, but you ain’t gonna own me
Do anything you can to control me, oh

Take me away: A secret place.
A sweet escape: Take me away.
Take me away: to better days.
Take me away: A hiding place.

There’s a place that I go, that nobody knows
Where the rivers flow, and I call it home
And there’s no more lies, and the darkness is light
And nobody cries, there’s only butterflies

Take me away: A secret place.
A sweet escape: Take me away.
Take me away: to better days.
Take me away: A hiding place.

Take me away: A secret place.
A sweet escape: Take me away.
Take me away: to better days.
Take me away: A hiding place.

The sun is on my side, and takes me for a ride
I smile up to the sky, I know I’ll be alright.


Nadat ze weer naar binnen is gegaan en opgehouden is met zingen, zit je nog een tijdje na te denken. wat een stem is wat er steeds door je gedachten gaat. Maar ze zingt ‘I got a love and I know that it’s all mine’. Nou, je engels is niet geweldig goed, maar je weet wel wat dit betekent! Heeft ze dan toch een vriendje?! Je besluit dat niet op te schrijven in je dagboek, maar je schrijft wel iets anders. Punt 6: ze heeft een mooie zangstem. Dan hoor je geluiden uit de keuken komen. PATS, BOEM, AAAAAUW! Je schrikt op en rent naar de keuken. Daar zie je Bill zitten met een aantal pannen om zich heen. Hij wrijft pijnlijk over zijn hoofd. Je probeert je lach in te houden. Jij: wat is er gebeurt?!:P Bill: ik wilde een pan boven uit de kastjes pakken, maar hij lag onderop. En toen vielen alle andere pannen ook uit de kast, bovenop mij. Nu lukt het echt niet meer. Je barst keihard in lachen uit bij het zien van Bill’s gezicht. Bill: in plaats van te lachen kun je me ook ff helpen op te staan en alles weer op te ruimen!:@ Jij: sorry. Je helpt hem rechtop en samen ruimen jullie de pannen op. Jij: Waarvoor wilde je eigenlijk die pan hebben? Bill: Caro vroeg erom. Ze wil blijkbaar iets maken voor Maudy en Georg, omdat we daar straks op bezoek gaan. Of was je dat alweer vergeten? Jij: nee hoor! Ehmm, wanneer vertrekken we? Bill: over een kwartiertje. Dus ik zou maar opschieten meneertje nee-ik-ben-het-niet-vergeten! Je steekt je tong uit naar Bill en rent snel naar je kamer om je aan te kleden. Dan pak je snel een boterham en gaan jullie naar Gustav en Caro.
Daar aangekomen geeft Bill de pan aan Caro. Jullie lopen achter haar aan naar de woonkamer. Caro: Wat willen jullie drinken? Gustav: Schat, moet je dat echt nog vragen?:P Caro: Oh ja, natuurlijk, cola! (lol) jij en Bill lachen naar Caro en even later zitten jullie met cola op de bank. Bill: Caro, wat ga je eigenlijk maken voor Georg en Maudy? Caro: Ik heb bij zo’n kookprogramma een heel lekker recept gezien met pannenkoeken en snoepjes (zie plaatje:D). Alleen heb ik geen koekepan, dus moest ik die van jullie lenen:P Jij: ik wist niet dat we een koekepan hadden:P Bill: nee goh, jij kookt ook nooit. Caro: ik wist het wel, omdat ik toen bij jullie spaghetti heb gemaakt :D Gustav: en trots:P Caro kijkt nepboos naar Gustav en begint hem dan te kietelen.

Het is nu middag en jullie zijn met z’n allen op weg naar Georg’s appartement. Daar aangekomen doet Georg meteen de deur open. Georg: hee jongens! Caro ziet hij niet, die staat achter Bill en jou. Caro: en ik dan? Georg: huh?! Kunnen jullie buikspreken? Bill en jij kijken elkaar aan en beginnen keihard te lachen. Verontwaardigd duwt Caro Bill en jou aan de kant en komt tussen jullie instaan. Gustav pakt haar bij haar middel. Caro: ik ben er ook nog! Georg: :O sorry Caro! Ik zag je niet:P En weer beginnen Bill en jij te lachen. Caro geeft jullie beide een plagende stomp in de buik en loopt dan achter Georg aan naar binnen. Eenmaal binnen gaan jullie op de bank zitten. Caro: waar is Maudy? Maudy: In de keuken! Caro loopt met de pannenkoeken naar de keuken. Je hoort ze kletsen en even later zelfs lachen! Georg: ik heb Maudy verteld dat Caro mee kwam en ze was er heel blij mee. Ze heeft al een tijd geen vriendinnen meer waar ze alle ‘vrouwendingen’ mee kan bespreken. Georg maakt er een aanhalingsteken met zijn vingers bij. Hij merkt echter niet dat Maudy en Caro achter hem staan. Gustav, Bill en jij proberen jullie lach in te houden. Georg merkt het en vraagt: jongens, wat is er? Dan kijkt hij achter zich en kijkt recht in de gezichten van Maudy en Caro. Gustav, Bill en jij beginnen keihard te lachen, maar Georg’s gezicht betrekt. Maudy en Caro zetten rustig de glazen met drinken en de pannenkoeken neer en lopen dan op een dreigend tempo op Georg af. Georg wordt bang en piept: help, mama... Nu moeten jullie nog harder lachen en rollen over de vloer.:P Maudy en Caro beginnen Georg heel hard te kietelen totdat hij om genade schreeuwt.
De rest van de middag is het heel gezellig en jullie besluiten om te gaan uiteten. Na het eten gaan jullie naar een disco. Georg en Maudy en Gustav en Caro gaan meteen naar de dansvloer en beginnen te dansen. Bill en jij bestellen wat te drinken. Vanavond ben jij de bob, dus je mag niks drinken :P Later op de avond is Bill al goed aangeschoten en staat de dansen met een meisje. Nu zit je alleen! Maar ja, dat maakt je niks uit, want op een dag, heb jij Autumn. Oh nee! Die heeft een vriend.. Van al die gedachtes wordt je duizelig en het is ook veel te warm binnen, dus je besluit om ff een frisse neus te halen. Aan de overkant is het ook druk. Je ziet een witte trouwauto staan, dus je vermoedt dat het een bruiloft is. Plots hoor je dezelfde stem hetzelfde liedje zingen! Je gaat dichterbij en ziet door het raam dat Autumn voor het bruidspaar staat te zingen. dus daar was het liedje voor! denk je. Een golf van opluchting gaat door je heen. Misschien heeft ze toch geen vriend! Je luistert het liedje af en loopt dan terug naar de rest. Het is al laat en je roept iedereen bij elkaar om naar huis te gaan. Bill neemt zijn ‘vriendinnetje’ ook mee.
Als je iedereen thuis hebt afgezet zijn jullie nog maar met z’n drieën. Bill en het meisje zitten achterin en zijn flink aan het zoenen. Je rolt met je ogen. Zodra jullie thuis zijn verdwijnt Bill met het meisje in zijn kamer. Zelf ga je ook naar je kamer en doet de deur dicht. Helaas zijn het geen geluidsdichte muren en kun je ze horen schreeuwen en kreunen. Vermoeid ga je in bed liggen en zet je mp-3 speler op om hun niet te hoeven horen. Opeens komt hetzelfde liedje op als wat Autumn heeft gezongen. Je kijkt op je scherm: Pocketful of sunshine – Natasha Bedingfield Daar kende je het van! Stiekem vindt je Natasha een hele goeie zangeres en je had er een paar nummers van gedownload. Met het liedje op val je uiteindelijk in slaap.


...


REACTIONS please (A)

Reageer (7)

  • Coldassbitch

    aaaaaaaaaaaah *kwijl*

    AHAHAHAHAHA,
    ik had de serie totaal anders verwacht!
    Ik dacht eerder een meisje dat door TH geobsedeerd was ofzo x D Niet dus! Verder (:

    1 decennium geleden
  • Fighter

    FCKING NICE RUBY

    MEER x3

    1 decennium geleden
  • iwantmyXTC

    toch geen dubbelpost :D

    1 decennium geleden
  • iwantmyXTC

    *LIGT HELEMAAL STRIJK XD*

    1 decennium geleden
  • TheSparrow

    Weetje ....
    DAT IK MAUDY RUITEN GEORG ERG SEXY VIND :3
    SUPERSNELVERDERIKKESNAILSLAK
    Loveyaa <3

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen