Mensen.
Ik denk dat jullie dit deel wel leuk gaan vinden ^^
Autumn en Tom komen er namelijk allebei in voor.
Meer verklap ik lekker niet:P
Lees maar gewoon!


Enjoy <3

'My body would go where music goes, where I can loose control' September - la la la (never give it up)


Never knew, how much one simple game could do!
De volgende morgen wordt je langzaam wakker. Je rekt je uit en kijkt dan op de klok. 12:36. Nog niet zo heel laat :P denk je. Je staat op en loopt richting keuken. Daar pak je koffie en cornflakes en gaat aan de keukentafel zitten. Je zit rustig te eten wanneer een meisje binnen komt lopen. Oh ja, Bill’s ‘vriendinnetje’ ^^. Ze zag je niet zitten en liep naar het senseo-apparaat om koffie te zetten. Jij: “hey”. Het meisje sprong bijna een meter in de lucht en gaf een gilletje. Meisje: “oh, hoi!” Ze begon te blozen. Even bleef het stil, op het geluid van het koffie apparaat na. Je besloot verder te eten. Meisje: “Ehmm, jij bent Tom, toch?” Jij: “Ja.:) hoe heet jij?” Meisje: “Ik heet Anouk.” Jij: “Ok, leuk je te ontmoeten, Anouk!” Anouk: “ja, hetzelfde!” Op dat moment kwam Bill binnengewandeld. Hij wreef de slaap uit zijn ogen. Bill: “Hee!” jij: “Hey.” Bill liep naar Anouk toe en gaf haar een kus op haar wang. Toen pakte hij zelf ook koffie en kwamen ze samen bij jou aan tafel zitten. Bill en Anouk waren de hele tijd aan het praten en lachen, dus jij ging je maar ff aankleden. Nadat je dat gedaan had ging je weer op de vensterbank kijken. Je zag dat alle gordijnen nog dicht waren bij Autumn. Je bleef naar de gordijnen kijken tot je ze opeens open zag gaan. Je zag Autumn de gordijnen openmaken. Je schrok! Autumn had namelijk een blauw oog en een dikke wang! Verschrikt deinsde je een beetje achteruit, waardoor je bijna viel. Je vroeg je af wie dit gedaan zou kunnen hebben.. Je besloot er niet te veel aan te denken, je kon er toch niks aan doen. Bill kwam je kamer binnen. Bill: “Tom? We brengen Anouk even naar huis en daarna gaan we naar mam, dus kom je?” jij: “ok.” Je stond op en liep achter Bill aan naar Anouk, die al stond te wachten. Bill en Anouk gingen op de achterbank zitten en jij ging achter het stuur zitten. Je hoorde terwijl je aan het rijden was hoe ze met elkaar lachten en elkaar kusjes gaven. Je dacht aan hoe het zou zijn met Autumn. Plots hoorde je Anouk de naam Autumn zeggen. Anouk: “...en een bekende van ons is heel sterk en die heeft dat andere meisje toen een mep verkocht. Autumn lag op de grond en toen hebben we haar dus gauw naar het ziekenhuis gebracht. Ze mocht vrijwel direct weer gaan, want ze had geen ernstige verwondingen. Alleen overal blauwe plekken, een dikke wang en een blauw oog.” Je schrok en reed bijna tegen een andere bestuurder aan. Toen je weer een beetje normaal reed, waren Anouk en Bill alweer ergens anders over aan het praten. Je schrok, want ze had het over Autumn!
Nadat jullie Anouk hadden afgezet en Bill en Anouk ‘grondig’ afscheid genomen hadden gingen jullie naar jullie moeder. Jullie hadden haar al een paar weken niet gezien, vanwege de tour en het hele gedoe met Maudy. Onderweg bleef Bill maar praten over hoe leuk hij Anouk vond. Eenmaal bij jullie moeder aangekomen stond ze jullie al in de deuropening op te wachten. Bill rende meteen op haar af en knuffelde haar stevig. Je sloot de auto en liep rustig naar de twee toe. Toen Bill en je moeder uitgeknuffeld waren liep jullie moeder op jou af en knuffelde ook jou stevig. Simone: “jongens, wat goed om jullie weer te zien! Ik heb jullie gemist!” Bill: “wij jou ook, mama!” Jullie noemden jullie moeder nog altijd ‘mama’ en dat leek ze alles behalve erg te vinden. Jij: “Waar is Gordon?” Simone: “Die kon niet komen, hij heeft een optreden. Maar ik moest de groetjes aan jullie doen en hij zei dat hij nog gauw een keer iets met jullie ging doen.;)” Bill: “ok!” en hij wandelde vrolijk naar binnen.
Jullie hebben de hele middag gekletst en gingen rond de avond weer naar huis. Jullie hadden daar gegeten, jullie moeder had jullie lievelingseten: pizza, gemaakt. Na afscheid te hebben genomen liepen jullie terug naar de auto. Net toen je instapte kreeg Bill een telefoontje van Anouk. die twee kunnen ook geen dag zonder elkaar.. dacht je. Nadat Bill opgehangen had zei hij: “Tom? Anouk zei dat ze vanavond met een paar mensen film gaan kijken en ze vroeg of wij ook kwamen!” Je schrok, maar Bill merkte gelukkig niks. Hij was te veel bezig met dromen. Jij: “ehmm, ja is goed hoor.” wat als Autumn daar ook is?! ging er door je gedachte.
Jullie reden eerst naar huis om om te kleden en gingen toen door naar Anouk. Daar aangekomen waren jullie een van de laatsten. Autumn was er niet. Bill: “Dus dit zijn je vrienden?” :) Anouk: “ja, bijna allemaal, een van mijn vriendinnen is er niet, vanwege dat ongeval waar ik je over verteld heb.” Nu wist je het zeker. Het was dus toch dezelfde Autumn. Jullie gingen zitten en Anouk zette de film aan.
Halverwege de film werd Anouk gebeld en ze liep naar de keuken. Na een tijd je moest je plassen en liep je naar de gang. Je hoorde Anouk bellen. Anouk: “Maar lieverd, ze weten er allemaal van! Het is toch niks om je voor te schamen! Het is jouw schuld helemaal niet.” <...> “Ach liefie, niet huilen. Droog je tranen maar, werk je make-up maar bij en kom ook gezellig deze kant uit.” <...> “Bill en zijn broer Tom zijn ook hier!” <...> “Ja, Bill en ik zijn een soort van bij elkaar..” <...> “Ja..” <...> “Uhhuh..” <...> “Ok! Dan zie ik je zo! Doeg liefste Autumn!” En toen hing ze op. Je ging gauw naar de WC en toen je terugkwam zag je Anouk in de gang staan met een jas aan. Jij: “ Hey! Waar ga je heen?” Anouk: “oh, ehmm, die vriendin waar ik over vertelde heeft besloten om toch te komen. Ze vond het een beetje eng alleen in haar appartement. “ jij: “ok. Maarre, moet er niet iemand met jou mee?” Anouk: “ Jawel, Bill gaat mee.” Jij: “ok. Maarre, ik ken hier niemand :$” Anouk: “Nou, dan leer je ze kennen:P Zij kennen jou allemaal wel, vanwege de band.” Jij: “ok dan!” Je liep terug naar de kamer waar de rest de film nog aan het kijken was. Je gaf je autosleutels aan Bill en ging toen weer zitten om de film verder te kijken. Ook al ging dat niet zo goed, omdat je wist dat Autumn hier zo direct zou zijn.
Een kwartiertje later hoorde je geluiden bij de voordeur en iemand in de woonkamer zette de film op pauze. Anouk kwam als eerste binnen en deed het licht aan. Toen kwamen ook Bill en Autumn binnen. Je kon bijna niet ademen en je hart bonkte in je keel. Anouk: “Jongens, kijk eens wie besloten heeft toch te komen! Ons vechtersbaasje ^^” Autumn lachte verlegen. Je keek ff naar Bill en je wist zeker dat hij doorhad wat je nu dacht. Bill maakt een gebaar van ‘het komt allemaal wel goed, gewoon rustig blijven’. Anouk en Autumn gingen aan de andere kant van de kamer zitten en Bill kwam bij jou zitten. Op een gegeven moment liep Anouk naar Bill toe en kwam bij hem op schoot zitten. Autumn zat nog steeds aan de andere kant, met een paar mensen te praten. Anouk: “ok mensen, ik heb geen zin meer om film te kijken!:P Dus ik heb nu net besloten dat we met z’n allen een spelletje gaan spelen!” Een aantal mensen begonnen te lachen. Een jongen vroeg zich af hoe we een spelletje gingen spelen met een man of 10. Anouk: “ehmm, tja, dat weet ik ook niet.. :P” Dus besloten jullie toch maar film te kijken.
Rond 11 uur ging de rest naar huis en bleven alleen Anouk, Autumn, Bill en jij achter. Anouk en Bill waren de hele tijd aan het fluisteren en lachen. Je keek steeds onopvallend naar Autumn en zodra ze terugkeek, keek je gauw weg en voelde je dat je bloosde. Een keer merkte je dat zij keek en toen jij keek, keek zij gauw weg en zag je haar zelfs blozen! zou ze mij dan ook leuk vinden?! flitste er door je gedachte. Je werd uit die gedachte gehaald door Anouk. Anouk: “Nou, nu wil ik wel een spelletje spelen:P” Bill: “welk spelletje?” Na ff nagedacht te hebben riep Anouk: “Doen of waarheid!” Je zag Autumn een beetje schrikken en zelf schrok je ook. Bill was superenthousiast en jullie gingen tegenover elkaar zitten. Autumn en Anouk op de ene bank en Bill en jij op de bank er tegenover. Bill: “Ik begin. Anouk: Doen of waarheid?” Anouk: “waarheid” Bill: “Ben je verliefd op mij?(A)” Anouk: “Ja, heel erg ^^” Bill begon te blozen en je moest er een beetje om lachen. Bill gaf je een stomp in je buik, waardoor je een kleine hoestaanval kreeg. Anouk: “Nu ben ik! En ik kies.. Autumn! Doen of waarheid?” Je zag Autumn twijfelen. Autumn: “Waarheid..” Anouk: “hmm, ok! Wat is je grootste geheim? Op dat geheim van vroeger na ^^” Je zag Autumn verstarren en paniekerig in het rond kijken. Autumn: “ehmm, dat wil ik niet vertellen..” Bill: “ahh, kom op, spelbreker!” Je zag dat ze bijna in tranen uit ging breken en af en toe haar blik paniekig die van jou kruiste. Jij: “Kom op Bill, doe niet zo. Als ze het niet wil vertellen. Je ziet toch dat ze het er moeilijk mee heeft?” Autumn keek je dankbaar aan, maar keek toen weer gauw van je weg. Je snapte er niets van! Anouk: “ok, ok. Dan vraag ik aan jou, Tom. Doen of waarheid?” Je twijfelde. Jij: “Waarheid” Je hoopte vurig dat ze aan jou niet hetzelfde zou vragen. Anouk dacht na. Anouk: “Ok, wat is het apartste wat je ooit hebt gedaan?” Jij: “iemand bespioneren.” Het was eruit voor je het besefte! Je keek een beetje in paniek naar Bill die gebaarde dat je rustig moest blijven. Je keek gauw ff naar Autumn en zag een vreemde twinkeling in haar ogen. Anouk: “ok! Wie en wanneer?” Je besloot Bill’s advies op te volgen en rustig te blijven. Jij: “Dat zeg ik niet. Het is maar 1 vraag per keer.” Anouk: “Flauw:P”
Zo ging het nog een tijdje door, totdat Autumn aan de beurt was. Autumn: “Bill. Doen of waarheid?” Bill: “Doen!” Autumn: “ja hallo, je hebt nu al 3 keer doen achter elkaar gezegd, ik ga je niet nog een keer met Anouk laten kussen!:P” Bill: “ok, ok! Waarheid dan.” Je zag haar nadenken. Autumn: “Wat is je broer’s grootste geheim?” Je keek geschrokken naar Bill. Die deed of nadacht en zei toen: “Hij plaste in zijn bed tot hij 8 jaar was!” Anouk schoot in de lach en jij werd rood. Autumn: “haha, das een goeie, maar ik geloof niet dat dat zijn grootste geheim is!” Weer die twinkeling in haar ogen! Bill keek je aan en zei: “Sorry.” Je ogen werden groot, want je besefte wat hij nu ging vertellen! Bill: “nou, Tom zei toch dat hij wel eens iemand bespioneert heeft? Nou, dat heeft ie wel vaker dan een keer gedaan. En ook nog vrij kort geleden!” Je was gedeeltelijk opgelucht dat hij niet vertelde dat het Autumn was die je altijd bespioneerde. Nu zag je Autumn voor het eerst naar jou glimlachen. zou ze het soms weten?! OMG! DAT IS HET! ZE WEET HET GEWOON! die gedachte bleef door je hoofd zweven, totdat Bill weer iets zei. Hij vroeg aan Anouk en die zei natuurlijk weer ‘doen’, dus gaven ze elkaar voor de zoveelste keer een zoen. Toen was Anouk aan de beurt. Anouk: “Autumn, doen of waarheid?” Heel zelfverzekerd zei Autumn: “waarheid.” Anouk: “ok, wil je nu wel je grootste geheim vertellen?” Anouk: “Ja, ok ^^ Nou ehmm.. ik heb ook weleens iemand bespioneerd. Ook vrij kort geleden..” Terwijl ze dat zei, keek ze je de hele tijd strak aan. Je wilde wegkijken, maar kon het gewoon niet. Het kwartje viel echter nog niet gelijk. Autumn ging verder: “...en eigenlijk bespioneer ik diegene vrijwel iedere dag. Ik heb zelfs een dagboek waarin ik bijhou wat ik allemaal over diegene te weten kom.” Nu schrok je. Je keek haar met grote ogen aan, maar wist niks te zeggen. Bill, met zijn domme kop, wist niet over wie het ging en vroeg: “ :O Wie is dat dan??” voor jou was het kwartje echter nu wel gevallen en je staarde Autumn nog steeds met open mond aan. Autumn: “Nou, diegene is... “


...


MEAN, toch? >.< Jaja, dat komt omdat ik ondertussen Mean Girls aan het kijken ben ^^
Reacties please! Dan komt er binnenkort weer een volgende. ;)

xx <3

Reageer (4)

  • xCARO

    oee, word de volgende ook zo lang? K kan niet wachten. xd(L)

    1 decennium geleden
  • TheSparrow

    MAAAH RUBY JE BENT HEEL GEMEEN
    Maar ik weet gewoon dat ze tom aan het bespieden was! Ik zou precies hetzelfde hebben gedaan ;'3
    *LMAO*
    Verder ruub <33

    1 decennium geleden
  • iwantmyXTC

    IK WEET HET, TIS DE KERSTMAN =D

    1 decennium geleden
  • Boulevard

    SnelVerder
    Echt heel goed geschreven, en jah hoor mijn kwartje is gevallen:P

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen