Hee!

Hier komt dan het eerste echte deel. Ik kan er deze week nog niet zoveel maken, omdat ik proefwerk week heb.. :S Maar volgende week zullen er meer volgen, als ik dan tenminste inspiratie heb :D

Laat aub een reactie achter! (H))

Jaaaa
wat zien we in deze olievlek? :D

Ruby pov: Het is een warme zaterdagmiddag, rond 12 uur en je komt net uit de douche. Je droogt je haren met een handdoek en laat ze verder drogen, zodat je mooie, blonde krullen krijgt.
Je trekt een witte skinnyjeans aan en een zwart topje. Je doet een beetje make-up op en besluit dan op de laptop te gaan.
Je gaat op msn en plots zie je dat een goeie vriendin van jou, Maudy (die TH ook wel leuk vind), online is. Je begint met haar te kletsen over vanalles en nog wat, ja ook over TH, als je plotseling een keiharde klap hoort!
Je zegt tegen Maudy dat je moet gaan en sluit je laptop af. Snel ren je naar beneden en loopt naar de voordeur om te kijken wat er gebeurt is.
Eenmaal buiten aangekomen, zie je dat een personenauto een botsing heeft gehad met een limosine. Snel ren je erop af om te kijken of je kunt helpen. Het is immers voor jouw huis gebeurd!
Als je dichterbij komt zie je vier jongens staan, die aan het praten zijn met een agent. Je meent de jongens te herkennen. je denkt *die jongens lijken wel erg veel op TH! haha, Ruby, grapjas dat kan toch niet?!* en je wuift de gedachte weg.
Je loopt naar de auto's toe om te kijken hoe erg de schade is, maar als je naar de andere auto wil lopen, komt er plotseling een grote straal olie uit de motorkap van de limosine! Je zit helemaal onder, inclusief je witte skinnyjeans! *die kan ik weggooien* denk je. Een van de jongens die met de agent stonden te praten komt op je af gerend. jongen: gaat het? jij: ja hoor, alleen een beetje vies:P jongen: ja, sorry, onze chauffeur is op een personenauto gebotst! jij: ja dat heb ik gehoord, ik woon in dat huis daar. je wijst naar het huis aan de overkant. jongen: ok! hij steekt zijn hand uit. jongen: mijn naam is bill, wat is jouw naam? jij: *omg, zei die jongen nou net dat hij bill heet?!* hij zet zijn petje af en je kijkt hem recht in zn ogen aan. je schudt zijn hand en zegt met trillerige stem jij: ik ben Ruby. bill: mooie naam! jij: dankje :$ bill kijkt naar je kleren bill: uhh, die broek, was die eerst wit? jij: uhm, jaa :$ die vlek zal ik er wel niet meer uitkrijgen.. :D

*tijdsprong*

Alle problemen zijn opgelost met de auto's en je hebt Bill en co. naar binnen gevraagd voor een glaasje cola. Ze zijn duidelijk nog een beetje shakey van het ongeluk.
Als jullie aan tafel zitten is het helemaal stil. De jongens kijken je alleen maar aan. Je ziet dat Tom zijn lach probeert in te houden. jij: wat is er?
bill: nou ehm, ik weet niet of je het doorhebt, maar je zit nog steeds onder de olie.. met die woorden houdt Tom het niet meer en proest zijn cola uit. jij: ja tom, nou mag je het zelf opruimen! :P tot je verbazing staat Tom op en pakt een doekje en begint het op te vegen. Bill, Gustav, Georg en jij beginnen te lachen. :D Tom: wat?? Bill: luister je altijd gelijk als iemand wat van je vraagt? Tom: nee, alleen bij mooie meisjes.:P jij begint te blozen.

Nee, fout!
whaha, foutje bedankt!

Reageer (5)

  • FuckMyMind

    LOVE IT
    zeg je het me als de volgende is (A)

    X. Demi

    1 decennium geleden
  • PlasticHead

    YEAAAH
    hy begint al super hip!xX. mich

    1 decennium geleden
  • Xtwins4lifeX

    haha,leuk!!
    XxX
    :D

    1 decennium geleden
  • Faint

    Moooi!

    xCharr.

    1 decennium geleden
  • EyesOfBlood

    hahahah :P:P geweldig :P:P da heb ik ok eens gehad met die oli op mn wittebroek ik helemaal pist :(( :P:P:P:P:P maaaaaaaar geweldig ik ga snel dooor lezen

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen