Deel 3!

Dus Tom had je net aan het blozen gemaakt, nadat hij de cola van de vloer had opgeruimd.

deze keer Bill pov!:P

ben & jerry's ijs??

Jaaa, B&J ijs is het lekkerste ijs ooit!
Noo [omg, hoe kun je nou niet van B&J ijs houden?? o_0

Yess
*Bill pov*

Tom maakte Ruby aan het blozen en jij stond er een beetje jaloers bij. Ze was een lief meisje, tenminste zolang als je haar nu kende leek ze lief. Mooi was ze zeker, met haar lange, blonde krullen en knalgroene ogen.
Opeens hoorde je haar iets zeggen, *oh wacht, ff opletten nu!* dacht je. jij: sorry, wat zei je? Ruby: ik denk dat ik me maar ff ga douchen met al die olie :P tom: mag ik mee? (A) Ruby: grapjas:P je voelde een steek van jaloezie door je heen gaan. *dit kan toch niet? ik ken haar net!* denk je. Ruby: Bill? oeps, hebt blijkbaar niet opgelet.. jij: ja? :$ sorry was ff in gedachten verzonken Ruby: dat geeft niet :) ik wilde ff vragen of jij op de jongens kon passen terwijl ik douche? ik vertrouw ze niet helemaal:P tom: nou jaa! hij trekt een nep zielig gezichtje. Ruby: vooral jou niet Tom:P Tom begint te lachen. Ruby: ik heb wel nog een ps3 van mijn neefjes hier staan, daar kunnen jullie op spelen. Tom, Gustav en Georg beginnen gelijk te schreeuwen en vliegen de woonkamer in. Je kijkt toe hoe de jongens op de bank vechten om de controlers, omdat er maar twee zijn. Ruby is de ps3 ondertussen aan het installeren.
Als Ruby de ps3 heeft aangesloten zijn de jongens zo stil als muisjes. Ze zitten helemaal in het spel. Best grappig om te zien! je lacht een beetje in jezelf. Ruby: waar lach je om? Je schrikt je wild! je had niet gezien dat ze opeens naast je stond. jij beetje verlegen: uhh niks, gewoon grappig om te zien dat ze zo blij zijn met een spelletje :P Ruby: jaa, ach ja, t is maar net wat ze leuk vinden. Ik ga ff douchen, let jij een beetje op ze? jij: ja is goed! Ruby: ok, tot zo! jij: doei! voor je het weet geef je haar een kus op haar wang. Je ziet dat ze een beetje bloost en dan naar boven gaat. *omg, deed je dat nou echt? wat moet ze wel niet van je denken?! Je weet niet eens wat ze van jou vindt!* denk je.


Reacties aub!!! anders schrijf ik niet verder :P

Nope
Sorry, foute!

Reageer (9)

  • SlashHAT

    yes (6)(6)(6)

    1 decennium geleden
  • FuckMyMind

    LOVE IT

    1 decennium geleden
  • Unfinished

    <3

    1 decennium geleden
  • PlasticHead

    kyk eigelyk hoef je geen reacties meer want je heb al een volgend deel!maarj ik vind het altyd leuk om reacties te krijgen! dus mischien jy ook wel!hy was weer leuk!
    xX. mich

    1 decennium geleden
  • Xtwins4lifeX

    je MOET gewoon verder gaan!!!:D
    ik ga snel verder maken!!!
    XXx

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen