jaa, reacties, dus ik ga verder :)

bill kuste je dus net op de wang en jij ging naar boven. (lol)

*Ruby pov*

Correct
ben je er al achter dat ik van aardbeien en chocolade hou? (lol)

*Ruby pov*

Bill geeft je zomaar een kus op je wang! Je merkt dat je bloost en loopt daarom maar snel naar boven. Als je in de spiegel kijkt, zie je hoe erg je onder de olie zit. Geen wonder dat de jongens lachten! Je moet er zelf ook een beetje om lachen.(lol) je pakt je ondergoed en kleren en loopt richting badkamer. Als je over de gang loopt hoor je Georg keihard schreeuwen: Neeeeeee, Tom waarom doe je dat?! Ik was aan het winnen! jij denkt *nou die zijn nog wel ff bezig(lol)* en gaat naar de badkamer. Je vraagt je af wat Bill aan het doen is. *hmm, misschien heeft hij nog wel een leuk tijdschrift gevonden* denk je. Hopelijk wel de popcorn of Bravo, de Libelle kan hij niet lezen :P
Je gaat onder de douche staan en zet de radio aan. Je doucht altijd met de radio aan, vind je gezelliger. ;) Je laat het warme water over je heen lopen. Na een tijdje komt een van je lievelingsliedjes, better in time - leona lewis, op en je begint ongemerkt mee te zingen.

*Bill pov*
De jongens zijn nog steeds druk aan het spelen en jij probeert een of ander blad genaamd Libelle te lezen. Het lukt niet echt, dus pak je maar de eerste de beste Popcorn die je kunt vinden. *hier begrijp ik meer van:P* denk je. Na een paar minuten komt Tom naar je toe. Tom: Bill? Zou ik denk je nog wat mogen drinken? jij: ik denk t wel. stond er in de koelkast niet nog cola? Gustav: Tom, je bent aan de beurt! Tom: ik kom eraan. Bill, zou jij misschien cola voor mij willen inschenken? hij kijkt je met zn liefste gezichtje aan. je moet lachen. dat doet hij altijd als hij iets wil. (lol) jij: ja is goed. nog geen twee tellen later is tom alweer terug naar de woonkamer. Gustav: tom? ik dacht dat je cola ging halen! tom: jaa, bill haalt het voor mij. G&G roepen in koor: Bill, mogen wij ook cola??? zonder je aan te kijken, want ze zitten nog steeds in het spel. je zucht: jaa, is goed. Je gaat op zoek naar de cola, maar vind die niet in de koelkast. Omdat je hier op bezoek bent, durf je niet zomaar in de kastjes te gaan kijken. tom wordt ongeduldig en roept: bill?! waar blijft die cola?? jij: ik kan em niet vinden, wacht ff. je besluit toch ff in de kastjes te kijken.

*tijdsprong*

na een kwartier heb je nog niets gevonden, alleen wat chips en ander eten, maar dat ga je niet aan tom vertellen, want dan is alles meteen op! Je besluit om Ruby te vragen, misschien is ze nog niet aant douchen.
Als je onderaan de trap staat wil je haar roepen, maar dan hoor je iets.


tjaaaa, wat hoort Bill?? Gemeen he!:P Eerst wil ik reacties!!(A)

Not correct!
foutttt, kijk maar bij de overige uitkomsten :P

Reageer (10)

  • FuckMyMind

    BETTER IN TIM LOVE IT EN JOUWN QUIZJJE <333

    1 decennium geleden
  • Unfinished

    zingen jahaaa better in time <3

    1 decennium geleden
  • PlasticHead

    bill hoort je zingeeee!
    en ik hoop voor hem dat hy het mooivind! hy is weer een briljant!kusjj. je zusje (A)

    1 decennium geleden
  • Xtwins4lifeX

    hij hoort ruby zingen!!!
    XxX:D

    1 decennium geleden
  • JoJudicious

    Super! (Y)

    Maak je snel de volgende? (A)

    En wil je het me laten weten, alsjeblieft? :)

    x Lisaa. (K)

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen