Naja, waarom zo weinig reacties?! :O doet niemand mn quiz meer ofzo?? :$
als jullie ze wel maken, aub reactie? (A)

ok, Maudy had met Tom gebeld en hij had haar hun geheim verteld.

*Tom pov*

Okidokie!
is ie niet schattig? :P

*tom pov*

jij: ok, dankje, doei! Maudy: doei! en je hing op. Je loopt naar Bill toe om hem te vertellen dat je alles aan Maudy hebt uitgelegd. tom: ok, het is gelukt, Maudy weet nu alles. Nu nog zorgen dat ze Ruby bij het concert krijgt! Bill: Ok, dankje. geloofde ze wel wat je zei? tom: nee in het begin niet, ze dacht dat ik een grapje maakte toen ik zei dat ik Tom Kaulitz van TH was. bill begint te lachen. je lacht mee. bill: had je eigenlijk moeten zeggen: met Tom kaulitz, sexgod:P jij: ja hallo, alsof ze dat zou hebben geloofd! bill: ja idd, alsof het waar is :P jij: en wat wil je daarmee zeggen? jullie kijken elkaar boos aan en schieten dan beiden keihard in de lach. Jullie rollen lachend over de grond. Dan komen Gustav en Georg binnengelopen, georg: wat hebben jullie nu weer gedaan? bill, tussen het lachen door: niks *hik* das te *hik* moeilijk om uit te leggen! jij: het is *hik* niks belangrijks, gewoon iets tussen Bill en mij.(lol) Gustav: ok, trouwens tom, heb jij nu nog met die vriendin van Ruby gebeld? jij: Maudy? ja, die heb ik gesproken. Gustav: wat vond ze? jij: ze geloofde t eerst niet, maar stemde daarna toch in met ons idee. georg: ok, zullen we gaan eten? ik heb super erge honger! jij: jij hebt altijd honger:P je kijkt bill aan en weer liggen jullie dubbel. G&G staan te kijken en snappen er niks van!

*tijdsprong van 4 dagen*

je wordt wakker en kijkt op de wekker. 11:47 uur. *hmm, nog best vroeg.* je staat toch op en besluit om te gaan douchen. Na het douchen kleedt je je aan en loopt naar bill's hotelkamer. je klopt aan en na een paar tellen maakt Bill de deur open. hij is bezig met zijn haar. bill: goeiemorgen! jij: goeiemorgen, ga je mee ontbijten? bill: ik heb al gegeten! jij: huh? hoe dat dan? bill: roomservice ^^ jij: naja, dat wil ik ook! bill: ik heb nog wel een paar broodjes over, kom maar binnen. je loopt gelijk naar het karretje met de broodjes toe en pakt er twee. dan ga je op bill's bed zitten en eet ze rustig op. bill: zeg hallo, wil je aub niet kruimelen?? je gooit extra een aantal kruimels op zijn bed, zonder dat bill het ziet. tenminste, dat denk je! bill: tom, wat zei ik nou?! jij: wtf, ben je soms helderziend ofzo?? Bill: ja ^^ als jullie beide klaar zijn is het al 13:42 uur. jij: ow, tis al laat, we moeten maar gauw vertrekken! jullie lopen naar gustav's kamer, waar georg ook al is en gaan dan naar de lobby. Daar staat de chauffeur van jullie limo al op jullie te wachten. jullie lopen naar de limo to en een voor een stappen jullie in en vertrekken naar de concerthal.
Daar aangekomen ren je gelijk naar binnen, met bill op je hielen. G&G kijken jullie verbaasd aan, maar rennen dan toch maar mee. jij: maaaaaaaaaaaaaaaaammmm!(H) bill: muttieee (H) simone: schatjes van me! nu begrijpen G&G ook waarom jullie wegrenden:P bill en jij knuffelen jullie moeder heel hard en vertellen haar dan het hele verhaal, ook over jullie plannetje. jullie moeder is er helemaal stil van. simone: bill, je moet haar wel heel erg leuk vinden! bill begint te blozen: ehmm..tja...uhh..:$ jij: ja, hijs helemaal weg van haar, haha!:P bill geeft je een mep op je achterhoofd en begint dan te lachen. maar daar laat ik het niet bij zitten! je wil hem slaan, maar hij rent gauw weg. je rent achter hem aan en zo achtervolgen jullie elkaar voor een aantal minuten. dan worden jullie beide moe en rennen terug naar de rest. jullie moeder was druk in gesprek met G&G, omdat hun moeder er niet was. ze beschouwen jullie moeder een beetje als hun eigen moeder en dat vindt je prima, G&G zijn ook net je broers! :) na gepraat te hebben klaagt Georg, zoals altijd weer dat hij honger heeft. dus gaan jullie met zn allen pizza eten.
als jullie aan tafel zitten is het stil. jullie hebben allemaal de mond vol! :P simone verbreekt de stilte door te vragen: moet ik nog iets doen om jullie te helpen met het plannetje? bill: hmm, ja dr is wel een dingetje wat je voor me zou kunnen doen (A)


dat was het voor deze, reacties aub! anders schrijf ik niet verder:P

Reageer (10)

  • KELLxKAULITZ

    Zozo, eeen heel complot! xD

    1 decennium geleden
  • FuckMyMind

    IK BEN LIEF WANT IK LAAT EEN REACTIE ACHTER LOVE DEZE QUIZ <33333333333

    1 decennium geleden
  • Unfinished

    dikke liefde voor deze serie <3

    1 decennium geleden
  • Xtwins4lifeX

    'k ga snel verder!!!
    wat is hun plannetje?
    XxX
    :D

    1 decennium geleden
  • Faint

    Weiter..

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen