Naja, steeds minder reacties :S

wel lezen! anders ga ik niet meer verder :P

Simone vroeg dus of ze nog iets moest regelen voor het plannetje.

*simone pov*

Laten jullie ook een reactie achter/maken jullie reclame?

Ja ik laat wel een reactie achter, en als ik tijd heb maak ik ook reclame [DANKJEEE(H)]
Nee, ik laat toch geen reactie achter?! Kut quiz!

You must really like this girl, if you wanna do that for her!
You must really like this girl, if you wanna do that for her!

*simone pov*

je staat op en ruimt de tafel af, de jongens zijn ondertussen alweer gaan tafelvoetballen. Behalve Bill, die helpt mee met afruimen. Bill: uhmm, mam? :$ jij: ja schat? Bill: vind je het raar dat ik je vroeg dat voor Ruby te gaan kopen? jij: helemaal niet! Juist super lief! ik weet dat Gordon zoiets nooit voor mij zou doen, haha!(lol) Bill: haha, ja maar jij zou daar toch ook niks aan hebben?:P jij: nee, das waar! Bill: dus je doet het? jij: ik vertrek zometeen naar de stad om het te halen. bill wordt hier helemaal blij van en springt bijna bovenop je. Hij geeft je een mega zoen op je wang en loopt dan naar de andere jongens toe. je kijkt hem na en glimlacht *die heeft het wel heel erg te pakken* denk je.

*tijdsprong*

Je loopt door de stad op zoek naar de winkel die Bill je aanbevolen had. Na effe zoeken sta je voor de winkel genaamd, Muzikaza Reijnen. Je schrikt je kapot! Zo'n grote winkel had je niet verwacht :S Je besluit een verkoper te vragen, omdat het merk wat Bill je heeft opgeschreven waarschijnlijk moeilijk te vinden zal zijn! jij: pardon meneer, kunt u mij misschien helpen? man: maar natuurlijk, waar bent u naar op zoek? jij: nou ehm, ditte: je geeft de man het briefje en loopt achter hem aan naar het midden van de winkel. de man overhandigt je het ding wat op het briefje stond en je bestudeert het grondig. Bill had je precies verteld waar je op moest letten bij het kopen van zo'n dingen. jij: zou ik het misschien kunnen uitproberen? Je was wel vaker mee geweest naar de studio, samen met Bill en Tom en had er wel een beetje verstand van gekregen.
Een tijdje later liep je terug de concerthal in. Je hoorde de jongens van verre al schreeuwen en toen Bill je zag, liep hij meteen op je af. Bill: heb je het? heb je het??:D Bill sprong voor je op en neer. je overhandigde hem het cadeautje en hij gaf je een dikke knuffel. bill rende er meteen mee naar de kleedkamers. je liep naar de rest van de jongens toe en keek ondertussen op je horloge. 17:09 uur. jij: zeg jongens, het is al bijna tien over 5, zouden jullie je niet eens klaar gaan maken? de jongens keken je verontwaardigd aan, we zijn klaar:P jij: oh, haha:P vergeten dat jullie niet allemaal zo'n ijdeltuitjes als Bill zijn! je wist echter niet dat Bill achter je stond, totdat je de blikken van de jongens zag. voorzichtig draaide je je om en zag Bill nepboos naar je kijken. Aan de blik in zijn ogen kon je zien dat hij iets van plan was, dus je besloot weg te rennen. Snel pakte Tom, Gustav en Georg je vast en Bill begon je keihard te kietelen! :P Jij: genade! genade!! GENADE!!! toen pas lieten de jongens je los. jij: dat zet ik jullie betaald:P lachend liepen jullie met z'n allen naar de kleedkamers. Jij liep naar boven, om het geluid verder te regelen. (hoe dat moest had je vanzelf geleerd, door zo vaak mee te gaan met the boys en Gordon).


nu wil ik wel echt reacties en willen er ook mensen reclame maken?? ik voel me nogal eenzaam :$

TROUWENS, ZEER BELANGRIJK! IK BEN VANAF MAANDAG 2 WEKEN NAAR ITALIE, DUS DR KOMEN DAN WAARSCHIJNLIJK GEEN QUIZEN MEER! WANT DAAR IS DUS GEEN PC/TV:O DUS ALS IK TERUG BEN, WIL IK AUB DAT MIJN QUIZEN ZEKER 10x GEMAAKT ZIJN (A) ZOUDEN JULLIE DAT KUNNEN BELOVEN?(baby) ALVAST SUPER BEDANKT(H)



Kiss my ass!
Geen reactie? en je vind het een kutquiz?! wat doe je hier dan nog? ga maar lekker weg!:P

oftewel: KISS MY ASS! Jaa die op dat plaatje ja :P

Reageer (6)

  • maaskamp

    loveyou(A)

    1 decennium geleden
  • Unfinished

    i know the feeling mijn worde ook ni vaak meer gemaakt :(
    maar k vind die van jou echt suuper!
    X

    1 decennium geleden
  • Xtwins4lifeX

    verder!!!verder!!verder!!!verder!!!verder!!!verder!!!
    is 't duidelijk?:D
    XxX

    1 decennium geleden
  • TheSparrow

    SNEL DE VOLGENDEEEE <3

    1 decennium geleden
  • JoJudicious

    Cool! (H)

    Maak je snel de volgende? (A)

    x Lisaa. (K)

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen