joehoeee we zijn bij de nummer 10!!(yeah)

jullie stellen me wel teleur :$ ik ben 2 weken weggeweest en mn quizen zijn maar 6x gemaakt :O

naja, ik ga nu gewoon verder voor de mensen die het WEL willen lezen(A)

terugblik op het verhaal:

17:09 uur. jij: zeg jongens, het is al bijna tien over 5, zouden jullie je niet eens klaar gaan maken? de jongens keken je verontwaardigd aan, we zijn klaar jij: oh, haha vergeten dat jullie niet allemaal zo'n ijdeltuitjes als Bill zijn! je wist echter niet dat Bill achter je stond, totdat je de blikken van de jongens zag. voorzichtig draaide je je om en zag Bill nepboos naar je kijken. Aan de blik in zijn ogen kon je zien dat hij iets van plan was, dus je besloot weg te rennen. Snel pakte Tom, Gustav en Georg je vast en Bill begon je keihard te kietelen! Jij: genade! genade!! GENADE!!! toen pas lieten de jongens je los. jij: dat zet ik jullie betaald lachend liepen jullie met z'n allen naar de kleedkamers. Jij liep naar boven, om het geluid verder te regelen. (hoe dat moest had je vanzelf geleerd, door zo vaak mee te gaan met the boys en Gordon).

*Maudy pov*

Italie is een super vakantieland!

Klopt, ik kom er net vandaan :D [ ik ook! het was er iedere dag 30 graden <3]
nee man, kut land! [ok, ieders eigen mening, maar ik vind het geweldig <3]


"..People, meet our new band member!.."

*maudy pov*

je kijkt op je horloge: 17.57 uur. Je hebt om 18.30 uur bij Ruby afgesproken. Je trekt je nieuwe truitje en skinny jeans aan, werkt je make-up bij en vertrekt dan naar Ruby. Als je bij haar aanbelt doet Ruby zelf de deur open. Je schrikt als je haar ziet. jij: wat heb jij nou?! we moeten zo weg en je zit in je joggingkleding! Ruby: ja hehe, wrijf t dr ff in, ik weet niet wat ik aan moet! :$ jij: Hallo, ze hebben je ook al met olievlek gezien, dus erger dan dat kan niet. Bovendien heb jij zoveel leuke dingen, daar moet echt wel iets tussen te vinden zijn hoor.;) je volgt Ruby naar haar kamer en na een kwartiertje hebben jullie eindelijk een goeie outfit gevonden. Haar en make-up had Ruby al gedaan dus jullie vertrekken gauw naar het concert. Het concert is om 22.00 uur, maar jullie moeten nog een dikke twee uur met de trein. Jullie stappen net op tijd in de trein en vertrekken naar de concerthal in Amsterdam.

*tijdsprong*

als jullie bij het de concerthal aankomen staat er een super lange rij. Ruby: shit! dat wordt achteraan staan binnen... maar juist op het moment dat ze dat zegt, komen twee bodyguards op jullie afgelopen. Man 1: Zijn jullie Ruby en Maudy? jij: uhh ja, hoezo? Man 2: Kom maar met ons mee. Jullie worden naar een VIP vak gestuurd, helemaal vooraan bij het podium.
Een kwartiertje later begint het concert. Jij staat helemaal te springen, maar Ruby staat als in trance te luisteren naar de muziek. Ze kan haar ogen niet van Bill afhouden! Jij kijkt naar Tom en ziet dat hij knipoogt. Je begint te blozen. Maar goed dat hij dat in het donker niet kan zien!:P Na een half uurtje geeft Bill je een seintje en je tikt Ruby aan. Die snapt er niks van en kijkt je vragend aan. jij: ik ga ff iets te drinken halen, wil jij ook? Ruby: nee dankje. :) je loopt weg en knipoogt naar Tom. Die zet meteen het intro in van Hilf mir fliegen. Jij bent ondertussen aan de achterkant van het podium aangekomen, zodat je alles kunt volgen. Je ziet Ruby genieten, het is immers haar lievelingsnummer van Tokio Hotel! Dan stopt Tom plots en de hele zaal begint te schreeuwen. Je kunt zien dat Ruby er niks van snapt en rondkijkt, op zoek naar jou. Bill: sssshhhht, mensen, dit is geen technische storing, we hebben even een mededeling. de hele zaal wordt stil. Zo stil, dat je een speld kunt horen vallen. Bill gaat verder: we hebben hier iemand in ons midden, die dit nummer beter dan wie dan ook kan zingen. Het is ook haar lievelingsnummer, dus ze zingt het graag. Daarom wil ik graag Ruby naar het podium vragen. je ziet hoe erg Ruby schrikt en zich probeert te verstoppen tussen de mensen. Maar dat gaat niet, want Tom heeft haar al gezien en trekt haar, samen met Bill, op het podium.

*Ruby pov*

Bill en Tom trekken je het podium op en Bill geeft je een microfoon. Bill *fluistert*: jahaa, daar sta je dan he! ik zei toch dat ik je zou bedanken? je weet niks terug te zeggen, je kijkt alleen maar angstig naar de volle zaal. Tom zet opnieuw het intro van Hilf mir fliegen in en na een tijdje begint Bill te zingen. Je snapt meteen hoe hij het liedje in gedachte had en begint voorzichtig mee te zingen. Je kijkt over het podium en ziet dan achterdoor Maudy staan. Ze ziet je niet, want ze staat Tom van top tot teen te bekijken. Vooral zijn kontje:P Als ze je uiteindelijk toch ziet, steekt ze haar duim op en jij zwaait ff naar dr. Dan komt het refrein en dit zingen Bill en jij samen. Je kijkt naar Bill en hij kijkt jou recht in je ogen aan. Je smelt en vergeet dat je in een drukke concertzaal staat. Als het einde van het liedje komt laat Bill jou het laatste zingen. Een paar seconden is het stil in de zaal, maar dan begint het publiek oorverdovend hard te klappen en de joelen. Bill: Danke schon! jij mompelt: danke. :$ zodra het gejuich minder wordt begint Bill weer tegen het publiek te praten. Bill: nou mensen, wat zei ik? Ze kan zingen he! Dit is trouwens nog maar het begin, want we hebben met de band overlegd.. nu draait hij zich naar jou toe Bill: .. en we waren het er unaniem over eens dat we je op een of andere manier moesten bedanken, dat je ons zo goed opving na ons auto ongeluk, een tijdje geleden. En we hebben je toevallig horen zingen en met de hulp van Maudy, je beste vriendin, hebben we kunnen regelen dat jij een lid van onze band mag worden. Als je dat wil, natuurlijk! je weet helemaal niks te zeggen en staart Bill alleen maar aan. Dit kan toch niet?! in een dag heb ik voor een publiek van een paar duizend man gezongen, MET mijn idool, en ben ik lid van hun band?! je hebt het gevoel dat je gaat flauwvallen, maar Tom is ook naast je komen staan en samen houden ze je vast. Tom *fluistert in je oor*: we houden je maar vast, voor het geval je flauwvalt of besluit weg te rennen. hij glimlacht. je kijkt nog steeds naar Bill en weet nog niks te zeggen. Bill: Nou, wat zeg je ervan? jij: ehh..uhh..w..w..wow.. bill: is dat een ja? jij *schreeuwt*: JA DUHHHHHHHHHH! recht in de microfoon, die per ongeluk nog aan stond. heel het publiek begint opnieuw te juichen. Bill: Mensen, zie hier ons nieuwste bandlid: Ruby!!! het publiek begint nog harder te juichen en Bill begint je ondertussen te knuffelen. Je geeft Bill een dikke zoen op z'n wang en doet hetzelfde bij Tom, Gustav en Georg. Dan ren je naar achteren, waar Maudy daarstraks stond. Je knuffelt haar eerst fijn en slaat haar dan plagend in haar buik. jij: gemenerik! jij wist hiervan!:O Maudy: ja natuurlijk :P ik moest het toch ook regelen met je ouders enzo?! je geeft Maudy een dikke zoen op haar wang en trekt haar dan mee het podium op. Je ziet dat ze meteen verlegen wordt en naar de grond staart.
Op de achtergrond, in de buurt van Gustav's drumstel, dansen jullie mee met de rest van het concert. Maudy kijkt de hele tijd naar Tom en jij naar Bill. Je kunt niets anders meer dan te blijven glimlachen. Bill ziet het en seint dat je bij hem moet komen staan. Maudy is ondertussen al bij Tom gaan staan en die is druk bezig haar te helpen gitaar te spelen. Samen zingen Bill en jij het finalelied, An deiner seite. Jullie bedanken het publiek een paar keer en lopen dan backstage.


POEHH, weer zo'n lekker lange, haha! Als ik eenmaal aan het schrijven ben, kan ik bijna niet meer stoppen!:P

REACTIES??(A)

Reageer (7)

  • FuckMyMind

    LOVE IT SUPER RUBY <3333333333

    1 decennium geleden
  • Unfinished

    wiihaaaa i love it i love it i love it and where it goes i'll follow i follow i follow... XX

    1 decennium geleden
  • mrsVerbeek

    verder

    1 decennium geleden
  • Xtwins4lifeX

    't is geweldig!!!:P
    snel verder!!!!!!!!!(yeah)
    XxX

    1 decennium geleden
  • TheSparrow

    WAAAH SUPER RUBY <3
    Aaha ikw ordt helemaal verliefd op Tom door jouw quiz gek *gniffel*
    Luvya <3

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen