Foto bij #2

all day.

Molly POV:
Toen we er aankwamen was het anders dan gewoon. Iedereen was fleurig en vrolijk alsof er iets aan de hand was. Ik vroeg aan kate jij ziet er ook al zo vrolijk uit wat hebben ze vandaag? MOLLY weetje het dan niet vandaag is de schoolfoto!!!
WHAT A PICTURE ~! Oh no ik was het helemaal vergeten en ik zie er niet uit, wat moet ik doen ik kan zo echt niet op de foto. I don't know Molly zei Kate. Uhm,, ik verzin wel iets maar zo kan het echt niet. Ik kijk wel op het rooster wat we vandaag allemaal hebben :
Friday :
8.15 engels
9.15 gym
10.15 mode en vormgeving
Nadat ik dat zag had ik een ge-wel-dig idee, Kate we hebben het 3e uur mode en vormgeving dan kan ik vast wel iets leuks van dit shirt maken. Zij zei dat het een goed idee was.
Engels voorbij...
Gym voorbij

Tijdens Mode & Vormgeving
Uhm, ik weet niet of het wel goed is hoor... Molly it is great~!
Ik had mijn grijs shirt weg gedaan en van een bloemenstofje een jurk gemaakt (ziefoto). Haha thanks Kate en ik ging verder...
De bel ging en het was pauze ik ging in de rij staan om wat te kopen, ik had namelijk dus echt geen zin om mijn eten op te eten die van hier waren lekkerder. Ik had thee met een sandwich en liep naar de tafel waar mijn vriendin zat. Ik legde mijn spullen neer en zij dat ik ook nog iets uit de snoep automaat zal halen.
Nog 2 uur en we zijn uit, gilde ik. Woow mensen zijn wel heel blij riep Kate.
Tuurlijk als ik straks naar Australië ga vliegen wel, want ik had gelezen dat CODY SIMPSON bij ons in het hotel zit~! Haha ja dan snap ik wel waarom je daar heen wilt...
Ik mag dat natuurlijk niet missen. Straks ontmoet ik hem endan .... en de bel ging weer. Kate ik vertel wel na school mijn verhaal af haha.. Is goed zij ze en ik liep naar mijn lokaal.

Reageer (1)


Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen