Foto bij Jacht

Enjoy (H) Als jullie het leuk vinden ga ik verder!

~Bella~

Het is alweer bijna een jaar geleden dat de volturi ons heeft aangevallen.
Renesmee ziet er nu al uit als een kind van 8 jaar oud. Waarschijnlijk hoeven we niets meer te vrezen van de volturi. Alice let nog steeds op hun beslissingen maar ze hebben niet meer over ons gesproken. Gelukkig maar want meer problemen willen we niet meer krijgen na dat de vultori hier kwam.
'Renesmee kom je we gaan jagen''Ja mam, ik kom er aan.' zei ze.
Vandaag gingen we met zijn drieen jagen, Edward, Renesmee en ik.
Carlisle was aan het werk en Rosalie en Emmett waren op vakantie, naar India, als 3de huwelijksreis. Alice en Jasper waren tv aan het kijken en Emsé was aan het schetsen op haar tekenblok. Edward en ik stonden klaar om te gaan jagen, wachtend op Renesmee. 'Renesmee kom nou anders gaan we met zijn tweeen hoor!' riep ik naar boven. 'Jaa, ik kom al! Ik ben bezig met mijn kleren uit te kiezen!' riep ze terug. 'Kleding?'zei Alice en ze rende naar boven. 'Onee' fluisterde Renesmee. 'Had ik me mond maar gehouden.' zei ze. Ik grinnikte.
'Je moet niet zo zuren Nessie, ik help je alleen maar.'zei Alice.
5 minuten later kwamen ze eindelijk naar beneden. Renesmee had een spijkerbroekje aan met een jurkje erover heen. 'Duurde het zo lang om dat aan te trekken?' zei Edward. Ik lachte en iedereen lachte mee, behalve Renesmee.
'Sorry hoor pap, ik wist gewoon niet wat ik moest aan trekken.' antwoorde ze.
'Nou je klinkt nou al als een puber, terwijl je het nog niet bent.'zei Edward terug. 'Dat duurt ook niet lang meer' fluisterste ze tegen zichzelf. 'Zei je iets?'vroeg ik, terwijl ik wel wist wat ze zei.'Wat? Onee hoor ik zei niks.'antwoorde ze. 'Nou kom dan gaan we' zei ik.

We waren al snel terug van het jagen. We hadden een paar herten gevangen en op de terugweg naar huis kwamen we ook nog een paar beren tegen. We zaten behoorlijk vol en onze dorst was gelest. Het voelde een beetje klotserig zo vol was ik. Toen we terug kwamen ging Renesmee naar boven en Edward ging pianospelen. Ik ging naast Esmé zitten en keek naar haar schetsen. Toen ging plotseling de bel...

Reageer (2)

  • LoveNeverDie

    kudooooooo!!
    dit is zooo goed (H)
    ik wou dat ik kon schrijven zoals jij!!

    1 decennium geleden
  • JayDick

    verder(H)

    abootje(flower)(flower)

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen