Foto bij Chapter 29 : She's strong

2D! Mijn superklas tijdens het vrij podium!!

Ik voel hoe een arm om me heen geslagen wordt en kijk recht in de donkere ogen van Seppe (Hun ogen hebben zo een beetje hun kleur terug gekregen die ze hadden toen ze nog mens waren). "Kom na school naar mijn auto. Dan breng ik je naar je moeder." Ik knik, draai me om en wil vertrekken, maar er schiet me iets te binnen. "Hoe heet je?" de leerkracht glimlacht. "Mijn naam is Gwendolynn."

Seppe pov

"vertrouw je haar." vraagt Gwen aan mij en ik twijfel. Ze heeft niet de uitstraling van een vijand, maar ook niet echt van een vriend. "Als ze je iets probeert te doen kan je haar makkelijk aan." "En natuurlijk zijn je vrienden er ook nog!" Roept Vanessa hyper, ze had tijdens de lunch Aqarius gedronken. "Passen we allemaal wel in die auto?" vraagt Jay met een lichte frons op zijn voorhoofd. Tijdens de lunch kwamen Embry, Jay en Jonas bij ons zitten en hadden we herhaalt wat Gwendolynn had gezegt. "Rijden jullie maar achter ons aan."

Gwen pov

"Suz, ik ben thuis!" roept Gwendolynn door het huis en boven klinken haastige voetstappen. "En ik heb een paar... gasten meegebracht." Na wat gevloek verschijnt mijn moeder boven aan de trap, als ze ons ziet worden haar ogen groot van verbazing. Mijn ogen heb ik van haar geërft, net als mijn volle lippen. "Gwen?" Ze fluisterd het, maar toch kan ik het met mijn scherpe gehoor horen. "Ja mam, ik ben het." Ze slaagt haar handen voor haar mond en loopt dan de trap af om me een knuffel te geven. "Wat... hoe?" Als ze mijn hand met die van Embry verstrengeld ziet, kijkt ze me afkeurend aan. "Nu al een lief op zo een jonge leeftijd?" "Mam, hij is net zoals pap was, net zoals ik." Ik kijk naar de grond als ik het verdriet in haar ogen zie. "En je bent waarschijnlijk een engel, die ze de engel van de dood noemen." Ik knik en als ik op kijk zie ik mijn moeder zwak glimlachen. Ze gakijkt mijn vrienden een voor een aan en blijft hangen bij Seppe en Jonas.

"Jullie!" schreeuwt ze en ineens groeien er vleugels op haar rug en vliegt ze op Seppe af. "Laat hem los." Jonas probeert mijn moeders hand los te wrikken terwijl Seppe tegen de muur aangedrukt wordt. "Mam laat hem gaan." Ze kijkt om naar mij en zet Seppe langzaam op de grond. gedaan hebben met mijn "Weet je wel wat zij zijn? en Wat ze met mijn broer gedaan hebben?" Ik kijk met open mond van Seppe naar Jonas tot mijn moeder en weer terug. "Jullie hebben wat?" vraag ik scherp en Jonas kijkt me bijna smekend aan. "Het was niet onze schuld! Roger heeft hem vermoord en gaf ons de schuld!"


wat zou er gebeurd zijn??? xd

Reageer (2)

  • Pam

    ik weten wat er is gebeurd!
    Dan moet je maaar snel verder schrijven

    1 decennium geleden
  • xoxPrisxox

    snel verder

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen