Foto bij Weg

~Bella~

Edward liep naar de deur, ik volgde hem. Hij opende de deur. 'Kate? Carmen? Eleazar? Wat onverwachts, wat doen jullie hier?' vroeg Edward. 'We hebben jullie hulp nodig' antwoorde Carmen. 'Waarom? Waar is Tanya?' vroeg Edward. Blijkbaar dachten ze niet aan hun probleem toen ze onze hulp vroegen anders had Edward het niet gevraagt. 'Oh.' zei Edward waarschijnlijk op een niet uitgesproken gedachte. 'Het gaat over Tanya' antwoorde Carmen.
'Kom binnen' zie ik. Ze kwamen binnen en liepen gelijk door naar de woonkamer. 'Ga zitten' zei Edward. Alice en Jasper stonden op en kwamen naast ons te staan zodat ze konden gaan zitten. 'Wat is er aan de hand?' vroeg Emsé. 'Het gaat over Tanya' vertelde Carmen 'Ze... ze is weggelopen'
'Echt waar?' vroeg Esmé 'Waar is ze naartoe gegaan? Komt ze wel terug?' vroeg Emsé bezorgt. 'We weten het niet, ze heeft niets gezegd. Ze heeft alleen dit briefje achter gelaten.' Carmen gaf het briefje aan Edward.
'Liefe Kate, Garret, Carmen & Eleazar,
Ik ben weggaan omdat ik iets belangrijks moet doen.
Zoek me niet.
Liefs, Tanya'

Kate begon te snikken en Esmé ging naast haar zitten. 'Rustig maar, ze komt wel terug Kate.' zei Esmé troostend met een twijfel in haar stem.
'Wat moeten we nou doen?' snikte Kate. 'Ik weet het niet Kate maar we zullen haar wel vinden.' antwoorde Edward. 'Weet een van jullie of Tanya laatst nog iets raars gedaan heeft?' vroeg Edward. 'Nee, nou niet echt. Ze was tegenwoordig wel heel snel boos en...' Carmen stopte midden in haar zin want ze wist niet meer hou ze het zou vertellen. 'Dat is een interessante theorie Carmen' antwoorde Edward op een onuitgesproken vraag. 'Edward?' vroeg ik. 'Carmen denkt dat Tanya is weggelopen omdat ze de regel overtreden heeft. En dat ze is weggegaan om hun te beschermen' antwoorde Edward. 'Waar is Garret eigenlijk' vroeg ik.
'Garret is de hele tijd al opzoek naar Tanya, hij kan het niet aanzien dat Kate zo verdrietig is dus probeert hij Tanya voor haar te zoeken.' antwoorde Eleazar. 'Oh, en weten jullie ook waar hij nu ongeveer is?' vroeg ik. 'Ja, hij is nu richting India toe.' antwoorde Eleazar. Ik keek Edward aan. Hij begreep mijn gezichtuitdrukking niet dus opende ik mijn schild. Misschien kan Garret Rosalie en Emmett ophalen, als we Tanya gaan zoeken hebben we iedereen nodig. dacht ik. 'Inderdaad Bella' zei Edward tegen mij en richte zich op de rest voor uitleg. 'Bella denkt dat als we Garret vragen Rosalie en Emmett op te halen in India we meer kans krijgen om haar te vinden.' legde Edward uit. 'Misschien kunnen Rose en Em dan ook samen met Garret rondzoeken.' zei Jasper. 'Ja dat is een goed idee, kunnen jullie Garret bereiken Eleazar?' vroeg Edward.
'Ja natuurlijk, ik zal hem zo snel mogelijk bellen.' antwoorde Eleazar.
Toen kwam Carlisle binnen en begon het gehele verhaal weer opnieuw.

Reageer (3)

  • BellaSwan99

    leuk maar vampiers kunnen niet huilen

    1 decennium geleden
  • IamAlice

    Poor Denali's...

    Verder ;)

    1 decennium geleden
  • JayDick

    snel verder lieverd<333

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen