Foto bij chapter 35: Back to la Push

Ik loop naar hen toe en Carlisle trekt Simons shirt omhoog. geschrokken sla ik mijn handen voor mijn vond. Zijn rug ligt bijna helemaal open en op de plekken waar de huid nog gaaf is ziet hij blauw. "Wat hebben ze je aangedaan Simon?" vraag ik bezorgt en Simon kijkt me veronschuldigend aan. "Ik was zo stom geweest om me te laten pakken, omdat ik per se weer de held wilde uithangen."

Embry pov

Dr hoektand heeft Simons rug verbonden met verband. Nu zitten we in een rastaurant, want Simon heeft al dagen niets meer te eten gehad en hij moet sterk zijn voor als hij ooit terug de oude wil worden. Wij hebben al gegeten dus zitten we maar wat met onze vingers te draaien. Seppe had besloten om bij Carlisle en Emmet in de auto te blijven zodat hij de zonnestralen niet meer moest ontwijken.

"Aarde aan Embry, je gsm gaat." Ik wordt door Gwen uit mijn gedachten gehaald en hoor dan inderdaad mijn gsm.
"Hallo met Embry."
"Embry, kunnen jullie terug naar La Push komen, de volturi is door Jared gespot." Jake klinkt gespannen.
"We nemen meteen het eerste het beste vliegtuig eerst terug naar België om Jay, Vanessa en Jonas op te halen en dan komen we."
Jake hangt op en Gwen kijkt me vragend aan. "Dat was Jacob, de volturi is in La Push." Ik zie de woede in Gwens ogen oplaaien en grinnik. Ze heeft alle rede om kwaad te zijn. Eerst vermoorden ze haar vader, dan een vriend van haar en dan laten ze de demonen haar broer martelen.

Gwen pov

Als Simon klaar is met eten ondersteun ik hem en lopen we naar de jeep toe. "We moeten terug naar La Push, de jongens zitten in de problemen." Seppe stapt uit en verdwijnt in de mensen massa. "Waar gaat die heen." vraagt Simon aan mij en ik slaag mijn ogen ten hemel. "Hij gaat een auto halen." Even later komt Seppe terug in een gele porch. "Waarom moet jij altijd de duurste auto's stelen?" "Misschien omdat ik van adelijke afkomst ben?" zegt Seppe en Simon kijkt hem met grote ogen aan.

Na een uurtje komen we aan op het vliegveld en Carlisle koopt VIP kaartjes voor ons. "Ik en Emmet gaan wel terug met de jeep. Het vliegtuig is sneller voor jullie." Ik knik en stap het vliegtuig in.

Reageer (1)

  • xoxPrisxox

    super!
    snel verder(H)

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen