Dit verhaaltje heb ik geschreven voor school, voor een taak Nederlands.
Het is de bedoeling dat ik 5 woorden moest gebruiken in dit verhaaltje en dat ze zo goed verwerkt zouden zijn, dat niemand kan raden welke woordjes ik moest gebruiken.

Dus als je zo lief zou zijn om in de reactie te plaatsen van welke woordjes jij denkt dat ik die zou moeten gebruiken.
Zou ik erg leuk vinden!
x. Melanie

Het verhaal
(Ik heb gewoon een foto gepakt. Van die foto moet je je niets aantrekken.^^ Veel leesplezier trouwens!)

Vandaag was het zo ver. Vandaag zou ze samen met enkele vrienden naar één of ander concert gaan. Eigenlijk had ze helemaal geen zin, maar na 3 keer weigeren of simpelweg met een dom excuus afkomen voelde ze zich nu verplicht. Het was tenslotte een concert waarin haar broer meedeed en hij zou erg blij zijn als ze ook een keertje kwam kijken.

Wachten op haar broer had geen zin, die was toch al lang vertrokken met de auto. Aangezien hij meespeelde wou hij ruim op tijd zijn en dacht dat het beter zou zijn als hij er minstens anderhalf uur op voorhand arriveerde. Ze wist goed genoeg dat haar broer stiekem nu blij is dat ze komt en hij zou het al helemaal geweldig vinden moest ze nog wat vrienden meebrengen ook. Dus dat deed ze dan maar.

'Eindelijk' fluisterde ze toen ze een auto op het hof zag rijden 'Dat zal Tim zijn' zei ze tegen zichzelf. Tim kende ze al sinds de kleuterklas. Hij was een lieve jongen waar je erg goed mee kon praten, alleen was hij nogal gameverslaafd en had soms meer oog voor zijn games dan voor iets anders. Bij hem in de auto zat ook Jennifer, zijn nieuwe verovering. Haar kende ze niet echt maar ze wou haar dan ook niet kennen. Het enige wat ze van Jennifer wist is dat ze nog maar 16 is en al een miskraam achter de rug heeft. Gelukkig was er nog wel wat plaats in de de auto en mocht ze haar beste vriendin Elise meenemen. Wat zou ze nu zonder haar zijn? Ze had echt geen zin om met Tim en Jennifer rond te hangen. Maar zonder hen zou ze ook niets zijn. Tim was namelijk de enige die ze kende met een rijbewijs en daarmee was de kous af. Zonder vervoer zou ze er toch niet raken en zelf wou Tim alleen maar als Jennifer meeging.

Als ze eindelijk daar waren wandelden ze direct de zaal binnen. Echt veel volk was er niet. Eigenlijk viel het nog wel mee aangezien het een kleine zaal was en die best wel volstond. Maar echt leuk was het alleszins niet. De muziek vond ze maar saai en nadat een of ander dronken persoontje wat bier op haar gemorst had, was ze al helemaal geïrriteerd. Ze wilde hier dan ook echt geen seconde langer blijven! Wat hield haar tenslotte tegen om naar huis te gaan? O ja, ze had dan geen vervoer als ze nu vertrok en zou haar broer diep teleurstellen. Dus er zat dan niets anders op dan hier te blijven. 'Alsjeblieft' hoorde ze. Elise gaf haar een drankje en meteen begonnen ze nog wat te praten. Dat mensen achter hun aan het klagen waren over het lawaai kon haar nu echt niets schelen.

Als het concert dan eindelijk voorbij was, was ze roch wel blij. Al bij al had ze zicht toch goed geamuseerd en ook al vond ze aanvankelijk de muziek wat saai, uiteindelijk viel het toch goed mee. De rest had er blijkbaar ook van genoten, behalve Tim dan. Zoals verwacht had die gewoon zijn PSP boven gehaald. Hij kan dus echt niet zonder zijn games! Maar dat maakte nu niet uit. Ze was echt b lij dat ze gegaan was en had zich zelden nog eens zo goed geamuseerd.

Reageer (23)

  • Gunderson

    ik snap de vraag niet.. Dom kindje hier xD

    9 jaar geleden
  • Quapo

    simpelweg
    voorhand
    verovering
    alleszins
    geamusseerd.

    9 jaar geleden
  • Orlagh

    simpelweg
    voorhand
    verovering
    alleszins
    zelden


    Wil je later zeggen, welke woorden het waren??

    p.s je kan mooi schrijven:-D

    1 decennium geleden
  • Deeeeem

    simpelweg
    geamuseerd
    verovering
    miskraam
    wandelden

    ik wil ook wel graag weten welke goed zijn. maak er meer het is grappig om te gokken. wil je mn story lezen

    1 decennium geleden
  • Candela

    ik vind er geen enkele ):

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen