Foto bij *~8~*

Het plaatje heeft er niks meet te maken zoals gewoonlijk XD

Sorry dat het zo lang duurde.
Ik was op vakantie in een rampzalige plek.
Ik zat een huisje op een camping met veel modder, geen internet, en één laptop. Er waren 7 mensen in huis dus ik kon niet echt achter de laptop. -_____-

8.
Snelle voetstappen waren te horen in de gangen van de basis. “Kom tobi-chan !, we moeten eerder bij de tv zijn dan Hidan-sama” “Oké Ayumi-chan” Het 7 jarige meisje en de jongen met het masker rende naast elkaar op hoge snelheid door de basis richting de woonkamer. Ze stormde de woonkamer binnen. “Neeeeeee” Tobi en Ayumi lagen allebei op de grond uit te hijgen van het harde rennen. Hidan keek verbaasd op. “What the f*cking hell doen jullie nou weer?” “Ohhhhhh Hidan-sama zei het F word !!” Ayumi keek met grote ogen naar de jashist. “Dat is echt niet zo’n erg word in vergelijking met deze.” Tobi sloeg gauw zijn handen over de oren van het jonge meisje. “%@#&$@%@ !!!!!!” “HIDAN!!!!!” Hidan keek om naar zijn partner. “Het is een kind en die hoor je geen scheldwoorden aan te leren!!” “Maar misschien wild ze wel net als mij worden laten” “Dat wild ze niet geloof me, want dat wil niemand” Lachte Kakuzu. Hidan gooide de afstandsbediening met volle vaart naar Kakuzu. En met een smak kreeg hij hem in zijn gezicht. “Hidan jij %@#&# !!!!”
“Ayumi-chan, kom tobi wilt geen tv meer kijken.” Tobi trok het kleine meisje weg van de twee ruziënde mannen.

“Kom Tobi-chan we gaan naar Itachi-nii-san” ze liepen richting de kamer van kisame en Itachi. “ITACHI-NII-SAN !!!!!” schreeuwend renden de twee de kamer binnen. Itachi lag languit op bed maar kreunde toen hij het gewicht van twee mensen op hem voelde vallen. “Itachi kom je mee monopoly spelen?” Itachi schudde zijn hoofd “Het is tijd voor je training” “Nooooooooo” Ayumi schudde haar hoofd. Nee wat denkt Itachi wel niet. “Asjeblieft we kunnen ook morgen trainen !” Itachi was al opgestaan en tilde Ayumi op. “Nee Itachi-nii-san !!!” Ze liepen door een aantal gangen gevolgd door Tobi. Uiteindelijk kwamen ze in de kleine sportzaal, waar Kisame ook bezig was. “Hey Itachi, Tobi en Ayumi-chan” Die middag moest Ayumi trainen met Itachi totdat alles ging zoals itachi het wou.

Na het eten was Ayumi gelijk naar haar kamer gegaan. Snelle voetstappen waren te horen door de gangen. Het geluid van de woonkamer was al niet meer te horen, Alleen Hidan was te horen met zijn gescheld. Ze duwde de deurklink naar beneden. Net toen ze naar binnen wou gaan ging er een hevige steek door de nek van het kleine meisje en haar hand greep naar de plek. “Au” fluisterde ze. “Au?, dat viel toch wel mee?” Ayumi verstijfde bij het horen van de donkere diepe stem. “Eindelijk Ayumi, eindelijk zie ik je weer.” Ayumi draaide zich om. Een slang kronkelde over de grond. “Kom mee Ayumi, ik zal je helpen om sterk en machtig te worden” De man kwam dichterbij. En geschrokken zette ze een paar pasjes achteruit. “Kom met mij mee, en ik geef je alles wat je wild” Een hand kwam in haar richting. “NEE!!!” Ze draaide zich om en probeerde terug richting de woonkamer te rennen. Ze zette haar eerste passen totdat ze een scherpe pijn voelde in haar voet. De slang had zich om haar been gewikkeld en in haar voet gebeten. Ayumi gilde maar algauw werd dat minder en begon ze zwarte vlekken te zien. “Itachi-san help” riep ze voordat ze niks meer zag en haar bewustzijn verloor. De man tilde het kleine meisje op en ging in rook op samen met het meisje.


Reacties asjeblieft
Nogmaals sorry dat het zo lang duurde.
En Ayumi word nog groter hoor dus het blijft niet bij 7 jaar, voor de mensen die wachten op romance >///////<

Reageer (7)

  • Kiriyama

    Kut OroPedo. >:/

    1 decennium geleden
  • HoshiOokami

    Oro kan ook nooit van de kindjes afblijven hea? O,o

    1 decennium geleden
  • NatteTosti

    NEEE!! die *** orichimaru mag niet voor komen in dit verhaal!!! ik haaaaaaat hem!!!


    XX

    1 decennium geleden
  • AvatarMargo

    YEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEH!! verderrrrrrrrr snel snel!!! voordat ze en BAD ROMANCE krijgt!!!!
    en die plek waar jij op vakantie ging was gewoon orochimaru's huis ¬_¬
    W8T !!! moderrig plek, camping, 1 laptop, geen internet........weet je wat dat betekent????????????????.........................................neeh ik ook niet :D PUDDING? XD
    srry, ik heb vandaag een gekke bui XP

    1 decennium geleden
  • xMYxAxDEVILx

    NOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO O.O ze wordt onvoerdt
    NOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO mag niet niet lief D:
    (huil)
    VERDER O_O

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen