O15.
Zijn tong tikte tegen mijn lippen die ik gewillig opende en ons liefdesspelletje zette voort. Chaz haalde voor mijn gevoel zijn lippen veel tesnel weer van de mijne af. "Chloe..." Begon Chaz aarzelend. Ik kinkte als teken dat hij verder mocht praten. "Wil je mijn meisje zijn ?" "JAA!" Scheeuwde ik zowat door het huis heen waarna ik mijn lippen weer tegen die van hem aan drukte. De rest van de film hebben we niet eens meer gevolgt. Toen het half 7 was hebben we pizza bestelt. Ik heb een halve op gegeten en Chaz een hele plus die halve van mij. Rond half 9 heeft hij me weer naar huis gebracht en hebben we voor de deur volgensmij nog een halfuur gezoent. Mijn ouders waren gelukkig toch niet thuis, en wat de rest van de mensen in mijn straat vond, intresseerde me niet. Toen Chaz naar huis was en ik in mijn kamer was plofte ik op mijn bed neer en pakte mijn macbook. Ik startte msn op en keek wie er online waren. Nouja, ik keek gewoon of Chaz online was, wat niet het geval was. Ik twitterde nog wat en toen begon de slaap al behoorlijk toetenemen. Ik hoorde nog vaag 'ben thuis' en niet veel later viel ik een een diepe slaap op planeet Chaz.

Lieve, lieve, lieve abbotjes.
Het spijt me ontzettend dat ik zolang niet heb geschreven.
Eerst moest een een werkstuk maken van 10 bladzijdes over wat ik wil worden.
En ik weet nieteens wát ik wil worden ?
Anyway, daarna kreeg ik dus de schokkende mededeling tehoren dat mijn opa huidkanker heeft.
- nee ik ben niet zo iemand die aan iedereen wil laten weten hoe ze zich voelt, maar ik vond dat jullie gewoon de waarheid moesten weten en dat ik jullie dat wel zo'n beetje verschuldigt was.-
Naja, ik hoop dat jullie het begrijpen.
Ik heb nu vakantie en aangezien Zaneta - xPrincesje op Q - me dwingt om teschijven, misschien nog wel wat deeltjes komen vandaag/morgen/deze week.
But, dan wil ik wel reacties. ;$
& iedereen die zijn/haar abbo niet verweidert heeft, bedankt <3

Reageer (4)

  • Wiara

    ik meen het!
    heeeeel snel verderrr!(yeah)!!

    1 decennium geleden
  • Wiara

    WAAAAAAAAAH! Jha idd ik DWING je om te schrijven maarja dat was je al van mij gewend 5jaar lang dat ik niet opgeef!
    conclusie ; SNEL VERDERRRR!
    en dan echt heeeeel snel! ;p
    xx <33

    1 decennium geleden
  • Gavroche

    Ah meid als je iemand nodig hebt om te praten ofzo, je kunt me altijd mailen! Het helpt soms als je je verhaal kwijt kunt!
    Maaaaar geweldig! <3

    1 decennium geleden
  • Boobvato

    Beterschap!!!
    verder!

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen