Foto bij 25



Scarlett Drews

Het idee van twee persoonsbedden had me niet zo aangestaan, maar goed, ik kon vast wel naast Trace slapen. Nadat Trace en ik onze hotelkamer uitgebreid hadden geïnspecteerd, had ik mezelf op de wc opgesloten en trok ik mijn witte bikini aan. Ik deed mijn blonde haren in een paardenstaart en ik trok een kort, geel zomerjurkje over mijn bikini heen. Daarna stapte ik in mijn birkenstocks nadat ik nog 1 blik in de spiegel had geworpen, perfect. Ik bevrijdde me weer en ik keek om me heen toen ik de badkamer uitstapte, opzoek naar de andere. Ze waren nergens te bekennen. Ik haalde mijn schouders op en ik stak mijn hand uit naar de deurklink, rustig opende ik de deur en stapte ik naar buiten, de grote lichte gang op. Plots sloten 2 warme armen zich om mijn middel en werd ik weer naar achteren getrokken. Gek genoeg schrok ik er niet meer van en vroeg ik me in spanning af wie het dit keer was, ook al had ik een sterk vermoedden. Ik snoof de geur op, bingo.
"Waar wou mevrouw zonder mij naartoe?" Werd in mijn oor gefluisterd, een koude rilling liep over mijn rug. Stiekem wist ik nou niet of het door zijn adem kwam die langs mijn nek streek, of Fernando die me gewoon keer op keer deed verrassen. "Uhm..naar het zwembad.." Was mijn slimme antwoord en ik keek hem, zo onverschillig mogelijk als ik kon, aan. Hij glimlachte wat zwakjes en knikte. "Kan ik eerst even met je praten?" Ik kneep mijn ogen tot spleetjes, wat viel er bij hem onder 'praten'? Maargoed, ik stapte de ruimte weer in en ik sloeg mijn armen demonstratief over elkaar. "Goed, brand los!" Zei ik vol zelfgenoegen. Hij staarde wat naar zijn schoenen, die opeens heel interessant leken. Ongeduldig tikte ik met mijn voet op de grond, ik had zin in een duik! Rustig stapte ik op hem af en ik sloot mijn armen om zijn middel, hij was minstens 2 koppen groter dan bij en ik keek hem van onder aan. "...Nando..waar wou je nou over praten?" Zei ik zacht fluisterend. Zijn bruine ogen vonden de mijne en het deed me smelten, als chocolade in de zon. Ik klemde mijn armen beter om zijn middel, om mezelf overeind te houden. Hij zei verder niks en zijn adem streek over mijn gezicht, zijn ogen dwaalden over mijn gezicht, richting mijn ogen, mijn neus, en als laatste mijn lippen. Hij bekeek ze even aandachtig, terwijl ik strak naar zijn ogen bleef kijken, wat was hij van plan? Voordat ik het wist boog hij zich iets dichterbij en ontmoette zijn blik de mijne weer. "Fern-" Mijn zin werd ruw onderbroken door zijn zijde zachte lippen die de mijne even aanraakte, het was maar een seconde, misschien nog geen eens. Maar ik stond in vuur en vlam, mijn lippen tintelden en wat verward staarde ik naar zijn borst. Mijn hart maakte overuren en ik voelde zijn adem opnieuw langs mijn hals strijken. Zijn greep verslapte en hij liet me los, toen hij mijn iets verwarde gezicht zag. "H-het s-spijt me.." Zei hij wat stamelend. Ook ik liet mijn armen langs mijn lichaam zakken, ik staarde richting het vloerkleed, en volgensmij deed hij hetzelfde.
Zo stonden we even, in gedachten naar het mooie zwarte vloerkleed te kijken, zeer interessant. Toen ik mijn ogen weer op zijn gezicht plaatste, had hij lichte blosjes op zijn wangen en waren zijn schouders naar voren gezakt, hij leek oprecht gekwetst. Ik voelde me direct schuldig. "Ik-uhm, moet even naar..uhm- de wc?" Zei ik wat twijfelend, hij gaf geen antwoord en rustig liep ik richting de wc. Ik klapte het deksel naar beneden en ik nam plaats. Mijn emoties waren geheid door elkaar gegooid, ik wist niet hoe ik me voelde, of ik écht iets voor Fernando voelde. Ik werd verward door de twijfel die daarnet insloeg, volgensmij voelde ik wel degelijk iets voor hem. Maar aan de andere kant, eer gisteren haatte ik hem nog, hij haalde het bloed onder mijn nagels weg, hoe kon dat nu opeens veranderen? En zo piekerde ik nog wel even verder, zonder dat ik de tijd in de gaten hield, pas toen er plost op de deur werd geklopt schrok ik op uit mijn gedachten...

Do you like it? (H)








Reageer (5)

  • XbutterflyXX

    i always like it wil je pleas snel verder gaan

    1 decennium geleden
  • Superzayn

    i do not only like it



    but....

    I love it too !!! (H)
    haha cheak mijn slechte engels:P

    snel verder!! <3

    1 decennium geleden
  • Gerrard

    Verder<33

    1 decennium geleden
  • Marit0710

    I love it!

    1 decennium geleden
  • MERTENS14

    verder <3

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen