Foto bij 015

Oh my Malfoy, (Hihi) 40 kudo's! Jullie zijn écht geweldig. Nu ga ik snel verder met schrijven zodat ik er nog een voor jullie online kan zetten! (flower)

Deze story is niet geschikt voor alle leeftijden. Daarom is deze alleen te lezen als je bent ingelogd. Zo houden we Quizlet.nl leuk voor alle bezoekers.

Reageer (6)

  • Peppin

    Telkens ik een nieuw hoofdstuk heb gelezen en ik wil op die kudo knop duwen komt daar doodleuk te staan; Je hebt deze story al een kudo gegeven.' Leuk hoor, alsof 1 kudo kan laten zien hoe goed ie is (A)

    1 decennium geleden
  • Cinta

    oeoeoeoeH(H)(H)(H)

    1 decennium geleden
  • Skyper

    mensen jullie moeten wel even beseffen dat zoeeey heeeel liefis om zoveel hoofdstukken op een dag te plaatsen, jullie moeten haar er ook wat voor terug gaan geven he! kom op jullie kunnen het, jullie kunnen het op die groene knop drukke en en orginele reactie schrijfen kom op het lukt jullie wel.! en bdw ik ben verslaafd!

    1 decennium geleden
  • Skyper

    Alsjeblieft bespaar het me om voor de 4e keer van vandaag zo lange reactie te schrijfen.. nou ja het is absoluut niet erg.. je verdiend het! Je verdiend het om zelf in de top te staan,, (wat je nu ook gelukkig doet) ik vind dat mensies ff moeten zorgen dat je op 1 komt!! dat verdien je meer dan wie dan ook! heb je trouwens al vaker geschreven of is dit je eerste keer? ik zag namelijk dat je maar 1 story had.. ik zou er wel tig duizend kunnen lezen.. nee dats ook niet waar want ik wil DIT verhaal! ik vind het echt zo te gek dat taylor swift in dit verhaal voorkomt! okee dit is echt droge humor, mensen die dit lezen zullen denken What the fuck! haha hopelijk denk jij dat nog net niet anders spoor ik echt niett! okee dit was een belediging voor jouXD ik weet niet waarom ,, maar je spoort niet je vind DAMON gewoon leuk! weetjewel dat ik hem nog nooit gedeeld heb? en nu deel ik hem met je en het is heel zieliig voor mij omdat het nu weekend is en niet door de week. Het punt is gwn dus dat als ik je half beledigd heb ik dat absoluut niet wou doen.. maar dat komt gewoon omdat ik ff droog bezis ben XD hij is best wel kort he me reactie?ik wil weten of je vriendje net zo knap is als de jongens op ONZE lijst XD ik zet maar onze omdat ze eigenlijk van mij zijn op je vriendje na ofcourse en seth clearwater en justin bieber!

    MENSEN DIE GEK GENOEG ZIJN MIJN REACTIE TE LEZEN KUNNEN OOK WEL ZO REACTIE SCHRIJFEN AAN HAAR WANR WIE KAN LEZEN KAN OOK SCHRIJFEN! + KUDO

    1 decennium geleden
  • mOoNx

    snel verder

    -xx-

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen