Foto bij 040

Er komt zo een vriendin van mij langs en die gaat om een uur of 7 weer naar huis, dus dan ga ik gelijk een nieuwe schrijven én online zetten natuurlijk! (flower)

Deze story is niet geschikt voor alle leeftijden. Daarom is deze alleen te lezen als je bent ingelogd. Zo houden we Quizlet.nl leuk voor alle bezoekers.

Reageer (15)

  • Skyper

    IK VIEL VAN ME STOEL VAN BLIJDSCHAP TOEN IK ZAG DAT ER EEN NIEUW HOOFDSTUKJE WAS! vanavond pas.. dat doe je mij toch niet aan! ik ga anders dood hoor, als ik me kerstvakantie niet krijg! en dan zorg ik dat je niks anders kan dan gaan schrijfen!echt letterlijk niks, niett eten of drinken, geen huiswerk leren, niet praten, alleen maar schrijfen en typen! dus als ik jou was zou ik snel aan mij kerstvakantie beginnen en snel een hoofdstukje online zetten als je tenminste niet 24 uur per dag per eeuw wilt schrijfen! ik heb je gewaarschuwd he! en iedereen is getuigen! ik ga dood hoor je me als je niet verder schrijft! dus ga maar nu verder want ik wil nog lang niet dood! dood gaan is namelijk niet het leukste van je dag! jou verhaal lezen wel! en vooral de kerstvakantie! De kerstvakantie wil ik nu nu nu en nog een nu! dus ga maar snel de kerstvakantie online zetten

    1 decennium geleden
  • mOoNx

    snel verder

    -xx-

    1 decennium geleden
  • Uneventful

    haaaahaa ja draco heeft eindelijk iemand gevonden, ik wou gewonnen typen O.o
    en btw ik vind gryffindor echt stom doen nou

    1 decennium geleden
  • droplolly

    2x gekeken en 2x stukjes geschreven

    I LOVE IT

    ga verder xxxx

    1 decennium geleden
  • ORBs

    Haha ik mag haar wel:P
    Ik kan niet wachten tot vanavond_O_

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen