Foto bij Chapter 30

Toverschool toernooi klonk best spannend als ik het zo hoorde “Welke scholen komen er dan?” Was mijn vraag. “Dat weten we nog niet dat word vanavond tijdens het eten bekend gemaakt door Perkamentus” Zei Harry weer. Ik was best geïnteresseerd in het Toverschool toernooi. Stel nou dat iemand van Griffoendor werd gekozen. “Vandaar dat de laatste drie lessen uitvallen” Zei Ron nu die zich stil had gehouden. “Dus gaat onze wedstrijd niet door?” Vroeg ik omdat we een schaak wedstrijd zouden doen. “Nee die kan nog wel door alleen het avond eten duurt wat langer” Zei Harry. “O gelukkig ik zou vanavond Ron zijn gezicht nog wel willen zien voordat ik ga slapen” Zei ik met een lach op mijn gezicht. “Dat gezicht zul jij niet zien, want ik ga het bij jou zien” Zei Ron meteen. “Nee hoor echt niet geloof me nou maar” Terwijl we zaten te kibbelen ging de bel en liepen we naar Toverdranken.

Terwijl we daar aan kwamen zagen we ook zwadderaars staan. Hadden we het met Zwadderich vandaag dacht ik. Terwijl we meer dichterbij kwamen begon de jongen uit de coupe met wit blonde haren dingen tegen Harry te roepen die niet erg vriendelijk waren. Waar ik totaal niet tegen kon. “He Potter nieuwe vriendin mooi hoor nog meer sukkeltjes bij om je heen wie word er niet blij van!” Schreeuwde hij tegen Harry en omdat hij het ook over mij had kon ik er wel boos om worden. “Kijk naar jezelf hoeveel van de mensen om je heen zijn eigenlijk jouw echte vrienden?” Riep ik terug. Ik zag dat Hermelien, Ron en Harry me aan staarden, maar dat kon me even niet schelen moest hij het maar ook niet over mij hebben.

Sorryy dat ik zo laat post, maar had het niet normaal druk gister en vandaag dus sorry dat er nu pas een hoofdstuk komt!:$ Kudo?

Reageer (4)

  • Fidem

    Waarom staren ze??
    Oh oh staren is meestal niet veel goeds..
    Ik weet het; Sneep staat achter haar!
    xxxx

    1 decennium geleden
  • NoDeatheater

    Verder!

    1 decennium geleden
  • MissRoos

    Ze heeft groot gelijk :Y)

    1 decennium geleden
  • Smesty

    hah XD
    snel verder!!!
    xx

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen