Uiteindelijk blijkt het dat ik inderdaad in mijn slaap heb gegild en dat ik aan Strify had gevraagd, die was komen kijken, of hij wilde blijven. Zo was het dus gekomen dat hij bij bleef.

Het deuntje van een telefoon klinkt door het huis heen waar we alle vier van op kijken. 'Dat is die van mij.' Zeg ik droog en loop de gang ik om mijn telefoon te halen. 'Met Amilia?' 'Prinsesje!' Ik gil kort en vraag mijn vader hoe het ermee gaat. 'Goed, goed. Ik heb goed nieuws voor je.' Ik loop terug de woonkamer in en luister naar het goede nieuws. 'Die vriendin van je, Maria.' 'Ja?' 'Die wilt met haar vriend wel je appartement hebben.' Ik was even verbaasd. Maria heeft een vriend? 'Uh..ow echt? Nou ja, ja euh..Nou helemaal super.' Glimlach ik en plaats een hand in mijn zij. 'Goed, dan regel ik alles wel, zoek maar alvast een leuk huisje uit, dan kom ik binnenkort even langs.' Ik knik en maak een blij geluid, maar besef dat hij het knikken niet kan zien. 'Oké, super pap, bedankt!' 'Wie was dat?' Ik kijk op naar Yu die me nieuwsgierig aanstaart. 'Mijn vader die belde om te zeggen dat Maria mijn appartement over koopt met haar vriend.' Leg ik uit en neem plaats langs Kiro in de tweezitsbank. 'Ik wist niet dat zij een vriend had.' Zeg ik verbluft terwijl ik al naar Maria bel. 'Dit is de voicemail van Maria.. En nu ook van Roy!' Wordt er doorheen gegild. mijn mond zakt open van verbazing. Hebben die twee dan toch nog wat? 'Oke..Roy en Maria. Goed weet ik dat ook weer.' Lach ik naar de jongens.

'Wat vind je van die dan?' Samen met Strify zit ik achter de laptop naar appartementen te kijken. Ik knik en klik op de foto van de keuken. 'O mijn God..' Breng ik uit als ik zie hoe groot deze is. Een eiland in het midden, enorme koelkast. De badkamer beschikte over een grote glazen douche, een wc en een moderne wastafel met twee zinken, tegen de muur zat een grote spiegel. De twee slaapkamers waren ook alles behalve klein, zo ook de woonkamer. 'Eh..hoe duur is die wel niet, Strife?' Hij scrolt naar boven waar een groot bedrag staat. Ik verslik me in mijn water en kijk met grote ogen naar Strify. '€950.000 die zijn niet goed wijs!' Breng ik uit terwijl mijn stem de lucht in schiet. Strify lacht terwijl ik diep zucht. Het was wel een van de mooiste die we tot nu toe hebben gezien. 'Sla die toch maar even op, ik heb nog geld op de spaarbank en dan dadelijk nog het geld van mijn andere appartement.' Mompel ik en leg mijn hoofd op zijn schouder. Misschien wilde papa me ook wel weer matsen met dit. Hij deed veel voor mij, misschien wel te veel. Hij deed het niet alleen omdat ik zijn prinsesje ben en zijn enige kind, maar ook vanwege dat mijn ouders zijn gescheiden toen ik 5 was. Tot mijn 16e heeft hij geen contact meer gehad waardoor ik hem haatte. Zijn terugkomst maakte me wel vrolijker, maar mijn vertrouwen en liefde als vroeger moest hij terug winnen. Dit deed hij met cadeaus en veel andere dingen zoals dus het appartement en die auto. Maar dat was nooit echt nodig geweest doordat hij steeds vaker kwam en mij meenam naar her en der, bouwden we een band op en dat was meer dan genoeg. Ik ben op gegeven moment ook bij mijn vader gaan wonen toen ik ervoor mocht kiezen. Alles was beter dan bij mijn moeder blijven..

Reageer (3)

  • Nikki4ever

    Weet je trouwens dat het eigenlijk best droog is? Ze gaat namelijk voor werk zomaar met 5 jongens die in Duitsland wonen naar Duitsland en woont dan even met ze máár ze weet nog steeds wát voor een werk ze heeft.

    Toch, vindt ik het prachtig! Snel verder!

    1 decennium geleden
  • Hopefulness

    -ramt op volgende hoofdstuk knop-
    NOUHOU!!
    I really love this <3
    STRIFY, KIRO, ROMEO, YU, SHIN :9~
    (K)

    1 decennium geleden
  • NoBoundaries

    Snel verder!<33.

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen