Op het plaatje zien jullie Treyson.Veel lees plezier met het eerste hooftstuk

Treyson lag op zijn bed met Sandshrew op zijn buik.Hij lag na te denken over morgen.Dan zou zijn reis beginnen,maar hij zou eerst een beginnerspokemon moeten kiezen.Treyson had al besloten dat hij niet voor Torchic ging.Hij kon maar niet kiezen tussen Mudkip en Treecko.Sandshrew gaapte.Treyson glimlachte.Anderhalve maand geleden had hij een ei gevonden onder de aarde in zijn tuin.Toen het uit was gekomen bleek het een Sandshrew te zijn.Ze waren goede vrienden geworden.Sandshrew gaapte weer.
'Je hebt gelijk,we moeten gan slapen.Ik kies morgen wel.'Zei Treyson en viel in slaap en droomde over zijn reis.
De volgende dag
Treyson werd wakker en rekte zich uit.Hij waste zich en poetste zijn tanden.Nadat hij zich had aangekleed liep hij naar Sandshrew.Sandshrew lag nog als een bal opgerold.Treyson kittelde op een plekje.Sandshrew werd wakker en keek op.Samen liepen ze naar de trap.Treyson sprong op de leuning en gleed zo naar beneden.Sandshrew rende acher hem aan.
'Lopend de trap af,weet je nog Treyson?' Zei Treyson's moeder.Treyson grijnsde. 'Ik beloof dat je vanaf nu geen last meer van me zal hebben.'
Treyson's moeder gaf hem een knuffel. 'Doe wel voorzichtig.'
Snel at Treyson zijn ontbijt op.Zijn kleine zusje vroeg steeds of hij niet kon blijven en huilde als Treyson zei dat hij moest gaan.
Toen Sandshrew ook klaar was met eten stond Treyson op.Ze liepen naar de deur waar Shitaru stond.De grote broer van Treyson zei niets.Hij grijnsde en woelde met zijn hand door Treyson's haar zoals hij dat altijd deed.Treyson grijsde naar hem terug. 'Ik zal nog beter worden dan jij!' Nadat hij dat gezegt had liep hij het huis uit.Het lab van Prof.Birch was dichtbij.Toen ze binnen kwamen waren er geen andere trainers.Treyson liep meteen naar Prof.Birch.
'Hey,ik ben Treyson.Ik had een afspraak voor mijn eerste pokemon.'
'Ik zal ze meteen aan je voorstellen.' Zei Prof.Birch.Hij gooide een pokébal omhoog. 'Kom eruit Torchic!' Riep hij.Een klein oranje kuiken kwam tevoor schijn. 'Dit is de vuurpokemon Torchic.Hij is makkelijk te trainen.' Legde Prof.Birch uit. 'Ik wil Treecko of Mudkip.Maar ik kan niet kiezen.' Zei Treyson.Prof.Birch lachde. 'Dan laat ik hen er maar meteen uit.' Zei Prof.Birch en gooide beide pokébals de lucht in.Een klein blauw en groen wezentje kwamen te voor schijn.Treyson keek op zijn pokéwatch.
Treecko
Treecko is een Bosgekko Pokémon. Hij is cool, rustig en berekenend - hij raakt nooit in paniek. Als een grotere tegenstander hem aanstaart, staart hij gewoon terug zonder een centimeter van zijn plek te wijken. Hij heeft kleine haakjes onder zijn pootjes waardoor hij in staat is om tegen muren op te klimmen. Hij valt aan door zijn tegenstander te slaan met zijn dikke staart. Omdat Treecko zijn nest in hoge bomen bouwt, wordt er gezegd dat die bomen lang zullen leven.

'Cool.' Zei Treyson er richte daarna zijn pokéwatch op de Mudkip.
Mudkip
Mudkip is een Moddervis Pokémon. Mudkip gebruikt de zeer gevoelige radarantenne op hun hoofdvin om te bepalen wat er om hen heem gebeurt. In nood kunnen ze genoeg kracht verzamelen om rotsen te pletten.Kan makkelijk naar de bodem van een meer zwemmen zonder te ademen.

'En weet je al wie je kiest?' Vroeg Prof.Birch.Treyson dacht na.
'Treecko,wat dacht je ervan?Ga je met mij mee?' Vroeg Treyson aan de Treecko.De Treecko rende vrolijk naar hem toe.
'Dat is dan besloten.Hier is Treecko's pokébal en hier is een vooraadje pokebals voor onderweg.' Zei Prof.Birch.Treyson bedankte hem nog en liep het dorpje Littleroot uit.De start van zijn lange reis door Hoenn was begonnen.

Dit vroeg Pokéfan10 ook maar kunnen jullie reactie's geven met ideën voor pokemon's voor Treyson?Daar zal ik erg blij van wordenxD

Reageer (8)

  • ash2000

    goeie story

    1 decennium geleden
  • KuroTenshi

    Ik zou denk ik ook voor Treecko kiezen. Of Torchic! Die is ook leuk

    1 decennium geleden
  • oshawott14

    shellos want als die evolueert dan kan hij alleen nie tege gras

    1 decennium geleden
  • paganist

    buuuh ik zou voor mudkip gekozen hebben, dies cute (:

    1 decennium geleden
  • OwaranaiYume

    wel nice ik lees de rest later wel als ik tijd heb ;)

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen