Bedankt voor de abo's. (:

Lief dagboek,
Ik zal me eerst even aan je voorstellen. Ik ben Stacy Harrinton en ik ben net verhuisd naar Lima, Ohio. Mijn vader had een nieuwe baan. tja, je kent het wel..
Ik ben nu net een week naar school geweest, naar William McKinley High School. Het is hier heel anders dan op mijn andere school. Hier wordt je niet gauw geaccepteerd als nieuweling. Maar gelukkig heb ik een jongen ontmoet, Kurt. Hij is homo en hij wordt verschrikkelijk gepest. Maar hij is wel de enige die mij hartelijk ontving op mijn eerste dag. En hij heeft me meteen aan zijn 'zanggroepje' voorgesteld. Ik had hem gezegd dat ik van zingen hield, en dat was ook zo. Maar ik zing nooit meer sinds mijn oma is overleden. Zij was een zangeres, een best bekende ook. En ze was mijn steun en toeverlaat. En toen kreeg ze die verschrikkelijke ziekte..
Naja, dat is verleden tijd ik moet me erover heen zetten. Ik was aan het vertellen over Kurt, die lieve jongen op school. Jammer dat hij niet op meiden valt. Maar misschien, als ik hem een beetje verleid, dat hij uiteindelijk van gedachte zal veranderen.

Reageer (4)

  • BOOKWURM

    Hahahah succes schatje, Kurtie is zooo cute!

    1 decennium geleden
  • Pebble

    Haha, cool!
    Snel verder! <3

    1 decennium geleden
  • Mylintis

    Abo+Kudo(H)
    xx

    1 decennium geleden
  • NoDeatheater

    Leuk!

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen