Foto bij Chapter 2: Treyson's journey begins!

Vorige keer was er iets fout gegaan met het plaatje.Het is me gelukt hem weer te vinden dus hier is TreysonxD

Treyson liep door de beboste weg van route 101.Het was al middag en Treyson had aan één stuk gelopen.Zijn maag begon te rommelen.Hij ging zitten op een steen en gooide zijn pokebals in de lucht.
'Kom er maar uit Sandshrew,Treecko.' Riep Treyson.Toen het rode licht rond Sandshrew verdween begon hij blij te rennen.Hij sprong in het rondte en rolde over de grond.Treyson moest lachen.
'Volgens mij vind je die pokebal maar niets.Ach ik kan je er ook maar beter uitlaten.' Zei Treyson.Sandshrew had nooit in een pokebal gezeten en liep altijd aan Treyson's zijde.Treyson pakte een blikje met pokemon voer uit zijn rugzak en verdeelde dat tussen Sandshrew en Treecko.Zelf nam hij een sandwich die zijn moeder voor hem had gemaakt.De drie hadden het al snel op.Treyson pakte het lege blikje en deed het weer in zijn rugzak.In Oldale zou hij het wel weggooien.Treyson pakte Treecko's pokebal en richte hem op Treecko.Treyson merkte iets op.Treecko keek geconsentreerd het bos in.
'Hé,wat is er Treecko?' Vroeg Treyson.Plots rende Treecko het bos in.Tryson gooide zijn rugzak op zijn rug en rende samen met Sandshrew achter hem aan. 'Treecko wacht even!' Riep Treyson.Op een open plek in het bos stond Treecko stil.Een jongen met blond haar en een sweatshirt stond tegenover Treecko. 'Vulpix kom eruit!' Riep de onbekende trainer.
Een rode vosachtige pokemon kwam tevoorschijn.
'Vulpix doe quick attack!' Beval de trainer.
'Nee!' Riep Treyson en rende naar Treecko toe.De quick attack raakte Treyson hard in zijn rug.Treyson maakte een schok beweging en moest hard hoesten.De lucht in zijn longen was er in één keer uit geslagen.
Treyson voelde een hand op zijn schouder.
'Gaat het wel?' Vroeg de trainer.Treyson was uit gehoest en kwam overeind. 'Gaat wel.Waarom viel je Treecko aan?' Vroeg Treyson.
'Ik dacht dat het een wilde was.Sorry.Hey mijn naam is Makoto.' Zei hij.
'Ik ben Treyson.Dat is een mooie pokemon die je daar hebt.'
'Bedankt.Wat dacht je van een gevecht?' Vroeg Makoto.Treyson grijsde.
'Altijd.'

In het volgende deel komt er een gevecht tussen Treecko en Vulpix.Dat hadden jullie waarschijnlijk al geraden:X Hoe vinden jullie Treyson er eigenlijk uitzien?Ik vind hem gaaf(cool)

Reageer (2)

  • KuroTenshi

    coowl plaatje (Y)

    Nou ik vraag me af wie er gaat winnen...

    1 decennium geleden
  • Pkmnfan

    hij is cool!!
    ik dacht er misschien aan om een keer een wissel te doen?(A)
    lijkt je dat wat?
    maar nu nog niet hoor, eerst maar de drie badges vezamelenxD

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen