Foto bij chapter 39: the history of the family Makhallen

Iedereen die nog opstaat pakt een stoel en gaat zitten. Behalve Jonas die nonchalant tegen de muur geleund staat. "Het begint allemaal toen onze voorouders de vampieren ontmoetten, zo'n 1000 jaar geleden."

De geschiedenis begint in het jaar 1909 toen Maria Makhallen voor een rijke graaf ergens in dit dorp werkte. Op een dag kwam er een man, genaamd Dylan Halliway. Ze werd verliefd , maar omdat ze 'eigendom' van de graaf was mocht ze niet trouwen en dus bleef hun relatie geheim. Dylan werkte als tuinman dus was hij altijd buiten. Maria was het alerbelangrijkste voor de graaf en daarom gaf hij haar wat meer ruimte zodat ze overal kon gaan en staan. Altijd dezelfde dag en hetzelfde uur spraken Dylan en Maria af. Tot Maria's beste vriend, William Evans en zijn nicht Dorothea de Weerdt hen betrapte en dreigde naar de graaf te lopen. Maria beloofde om binnen te blijven en William zweeg tegen de graaf. Maar op een dag was ze toch naar buiten geglipt en trof ze Dorothea bloedend aan, ze was aangevallen door iets wat de bewoners in die tijd vreesde, een vampier.

Ze werd zo woedend omdat zo'n smerig ding de nicht van haar vriend had aangevallen. Ze begon onbedwingbaar te trillen en veranderde in een gigantische wolf. Ze rende weg naar het bos en zwierf dagenlang rond tot ze van de omtrek en pijn in haar buik niet meer verder kon. Haar buik was helemaal opgezwollen en niet veel later beviel ze van een kind en stierf. De graaf was zo woedend dat zijn beste eigendom dood was dat hij mensen ging martelen. Hij had William zo hard gemarteld dat hij Dylan veraadde en Dylan werd geexicuteerd, maar niet voordat hij bij een van de slavinnen een ander kind had verwekt. Toen de slavin beviel kon ze niet voor het kind zorgen en schonk hem weg. Maar niet zonder hem zijn vaders naam te geven, iets wat Dylan Halliway niet verdiende.


Gwen pov

"Zo gaat het nog wel even door maar dit is het voornaamste wat jullie moeten weten." rond Suzanne haar verhaal af en Vanessa kijkt Seppe en Jonas raar aan. "Wat hebben Embry en Jay er eigenlijk mee te maken." vraag ik en Suzanne zucht. "Dat gaat wat verder in de tijd. Magdalena Call trouwde met Hallie Makhallen en Lillian Sean met een zoon van Evans, maar daar staat niet veel over in de geschiedenisboeken." Ik zag dat ze nog iets wilde zeggen, ze deed haar mond open en meteen weer dicht. "Mam, wat heeft dit met ons te maken?" Suzanne kijkt Simon met grote ogen aan. Dit was de eerste keer dat hij iets tegen haar zei en dan start hij met 'mam'. "Wat nu gebeurt is nog al gebeurd met dezelfde families zo'n 600 jaar geleden. De volturi viel de Makhallens aan samen met de demonen en probeerde hen zo uit te roeien zodat de weerwolven niet meer beschermd worden. Toen werden ze tegengehouden en nu begint alles van voor af aan."

geschiedenis n_n leukste les tot nu toe??? xD

Reageer (1)

  • Pam

    I like History(nerd)

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen