Foto bij 059

Nog eeeeeeen, zouden jullie willen kudoën? En lange reacties willen plaatsen, ik weet zeker dat Draco dat heel lief zou vinden.

Deze story is niet geschikt voor alle leeftijden. Daarom is deze alleen te lezen als je bent ingelogd. Zo houden we Quizlet.nl leuk voor alle bezoekers.

Reageer (19)

  • xMissyMalfoy

    :8

    1 decennium geleden
  • xJady

    Omg Draco is terug :8

    1 decennium geleden
  • Priscilla1D

    Ik ben vandaag begonnen met lezen en niet meer gestopt en toen drukte ik op volgende hoofdstuk en toen was er geen meer.....! NEEEEE! ik wil zo graag verder lezen. En ik heb Draco altijde een beetje gehaat in de boeken, maar nu vind ik hem zo leuk! Ga snel verder!
    xxx

    1 decennium geleden
  • Sheep

    uh-ohhh.. what's gonna happen? =o

    1 decennium geleden
  • interested

    Ik begrijp dat draco het heel lief zou vinden als we een lange reactie plaatsen maarja, draco is zelf ook niet lief dus dan moet hij ook maar eens lief gaan doen. om te beginnen vind ik dat hij sowieso zijn excuus aan moet bieden, daarna moet hij haar leven redden en dan laat hij voldermort vermoorden door harry potter want hij veraad voldermort ofzo. en dan leven ze nog lang en gelukkig en dan krijgen ze een baby (shit ik ben de naam van het kind van hem vergeten in het boek even googlen)Oke, ze noemen de baby scorpius en hij is ooook heel knap en lekker en knap. jammie en dan blijven ze voor altijd bij elkaar. maar voordat dit is gebeurt moet jij het verhaal schrijven dus ik vind dat jij dat eens even gauw moet doen, en ik moet zo eten en douchen en ik vind dat als ik daarmee klaar ben jij ook wel een deeltje hebt meoten schrijven want dan ben ik heeeel blij en dan schrijf ik weer een lange reactie en dan is draco ook blij en jij vast ook dus dan is iedereeen blij en ik ben nu ook heeel blij want ditis mijn langste reactie, alhoewel dit wel eeen beetje onzin begint te worden, maar ja idontcare waarschijnelijk verveel je je nu dood. maar mijn boodschap is VERDER en nu roept mijn vader en hij zegt MANGE dus ik moet eten dus verder gaan. plz?(flower)

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen