Voor de mensen die het misschien niet zullen begrijpen, het dagboekbericht in het vorige hoofdstuk is 2 weken later geschreven. (:

- 2 weken eerder.

We reden langs een grote school waar met grote lettes "William Mc Kinley High School" boven de deur stond. 'Dit wordt je nieuwe school, schat.' zegt mijn moeder terwijl ze naar me kijkt met een stralende lach. 'Het is de beste school in deze buurt. En ze hebben zelfs een za-'
'Màm. Ik weet het..' zucht ik geërgerd en ik kijk uit het raam naar de school. De school waar ik de rest van mijn jeugd zal doorbrengen.

'Daar zijn we dan.' Mijn vader stapt uit de auto en loopt naar de voordeur. De voordeur gaat open en ik stap het welbekende huis in. Ik ben hier al een aantal keer geweest, maar toen was het heel anders. Nu is het definitief dat ik hier ga wonen. Er is niks mis met dit huis, hoor. Totaal niet, het is een prachtig en ruim huis. Met een enorme tuin en mijn slaapkamer is veel groter dan mijn vorige. En dan heb ik ook nog eens een twee-persoonsbed!
'Ik ben even naar boven.' zeg ik en ik loop gauw de trap op. Als ik mijn kamer binnenkom spring ik meteen op mijn bed en ga languit liggen. Plots bedenk ik me dat ik Sheila, mijn nicht èn beste vriendin, moest bellen als we aan waren gekomen. Ik pak mijn mobiel en toets het bekende nummer in.
'Stacyy!' hoor ik meteen als er op wordt genomen. 'Zijn jullie aangekomen? Hoe is het daar?' ik glimlach van de enthousiasme van Sheila en begin dan rustig te praten. 'Zoals ik je al had gezegd, mijn kamer en dit huis zijn enorm. En we zijn hier pas net 10 minuten, ofzo, dus ik weet niet hoe het hier verder allemaal is.'
'Oke. Ik hoor wel hoe de school en al is..' hoor ik Sheila aan de andere kant van de lijn zeggen. 'Is goed. Ik ga het huis verkennen en de spullen mee helpen opruimen.' Niet dat ik daar zin in heb, maar het zal toch moeten..

Reageer (6)

  • BOOKWURM

    Nieuwe abo ;)

    1 decennium geleden
  • caballo

    verder !!!

    1 decennium geleden
  • SuperrCarrot

    super geschreven!!!
    en weer snel verder please (H)
    xx

    1 decennium geleden
  • Mylintis

    Verder!!!

    1 decennium geleden
  • NoDeatheater

    Verder!

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen