Foto bij 061

Bammmmm nog een deeltje(flower)

Deze story is niet geschikt voor alle leeftijden. Daarom is deze alleen te lezen als je bent ingelogd. Zo houden we Quizlet.nl leuk voor alle bezoekers.

Reageer (12)

  • MadeOfSilver

    Aww <3

    1 decennium geleden
  • Sampire

    omg zown mooi verhaal!
    snel verder! wil weten hoe t afloopt!(:

    1 decennium geleden
  • mmini

    egt leuk verhaal!!
    eigenlijk wel zielig voor haar!!:(
    over dat haar verven hè!! ik heb een vriendin en die wou haar haar blonderen, maar omdat ze al heel donker haar had wer haar haaar niet blond maar oranje!!!xD ze loopt nou een paar weken(miss een maand) met oranje haar rond!!;) maarjah, iederen is het al gewent!!
    snel verder!!(H)

    1 decennium geleden
  • Priscilla1D

    Oke i love this story! iedereen heeft nu een hekel aan draco, maar in dit verhaal vind ik hem zo geweldig! door de lieve Draco is dit verhaal super leuk en ze heeft gelijk dat ze hem niet moet vertrouwen, maar er zijn twee kanten van een verhaal.
    En de kant achter de computer is niet zo geweldig als je weer moet wachten op een nieuw deel. ik hoop dat je vandaag nog wat schrijft. ik ga nu eerste glee kijken en dan check ik me telefoon weer of ik weer een mailtje heb met Zoeeey heeft een nieuw hoofdstuk geschreven! En dan ben ik super blij en dan ga ik weer als een verslaafde verder lezen!(H)
    xxxx

    1 decennium geleden
  • Smesty

    Omg!!!!! Stoute,stomme draco!!(N)
    Snel verder!!!!
    Xx

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen