- 4 dagen later.
'Veel plezier, schat!' ik stap de voordeur door en zwaai naar mijn moeder die in de woonkamer staat. Ik stap als ik de voortuin door ben meteen in mijn auto en rijd richting dezelfde weg als gister. Gister had ik namelijk met papa de weg naar school gereden, zodat ik vandaag de weg zou weten. En tot nu toe weet ik het nog wel..

2 minuten later kom ik bij dezelfde school aan als gister en een aantal dagen geleden. De "William Mc Kinley High School", oftewel mijn school.
Ik rijd de parkeerplaats op en zoek naar een leeg plekje. Als ik er een zie rijd ik er heen. Maar net voor mijn neus komt er een groepje jongens langs en zetten hun auto op het plekje. Als ze uitstappen lachen ze naar mij en lopen daarna weg. Ik rijd rustig naar een ander plekje en parkeer daar mijn auto.

Als mijn auto geparkeerd is loop ik naar de deur terwijl ik rondkijk naar de mensen op de parkeerplaats. Er staan verschillende groepen tegen wat auto's aan te hangen. En sommige kijken mijn kant op. Als ik het gebouw binnenloop ga ik meteen rechts het kamertje in. Ze hebben me verteld dat ik hier moest zijn, bij de administratie. Ik zou hier mijn rooster en mijn kluisnummer op moeten halen.
Als ik 5 minuten later weer buiten sta, met mijn rooster en kluisnummer, kijk ik aarzelend om me heen. Iedereen staart me nu zowat aan. Dat had ik ook wel verwacht, ik ben nu "de nieuwe".



Sorry dat het nu zo'n saai hoofdstukje is. Maar het belangrijkste komt de volgende hoofdstukken. KURT. (flower)

Kudo's - Reactie's?

Reageer (7)

  • caballo

    verder :)

    1 decennium geleden
  • NoDeatheater

    Verder!

    1 decennium geleden
  • Lovedrugs

    maak niet uit. :D

    snel verder. (flower)

    1 decennium geleden
  • Mylintis

    verdeer??

    1 decennium geleden
  • SuperrCarrot

    geeft niet dat het kort is xD
    zolang er maar iets is (H)
    heeel snel verder please!!

    xxx

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen