Foto bij chapter 6:Going on

dit hooftstuk is niet echt belangrijk.Het moet even de tijd vullen tot het volgende hooftsuk waar ik namelijk al iets voor in mijn hooft heb.

Het was al avond geworden en Treyson zat op zijn kamer.Hij was vooral aan het spelen met Taillow en Sandshrew.Treyson maakte zich nog steeds zorgen op de littekens op het lijfje van Taillow.Zuster Joy had gezegt dat het door mishandeling kwam maar dat hij er niet veel last van zou hebben.Treyson werd weer boos als hij aan die Nakusa dacht.Taillow was erg aardig maar ook verlegen.Treyson keek op de klok 22.29.
'Ik ga maar vast slapen.' Zei Treyson.Hij gaf Taillow en Sandshrew voer.Bij Treecko moest hij het voeren omdat zijn armen nog in het water lagen.Snel ging hij slapen want hij wilde weer vroeg op pad.
De volgende ochtend
Treyson was al klaar en maakte nu ook de rest wakker.Sandshrew was al uit zichzelf wakker geworden.Taillow vloog op Treyson's schouder toen hij wakker werd.Treyson glimlachte 'Voor heel even' Zei hij.Toen liep hij naar Treecko.Treecko werd wakker en keek om zich heen.Hij leek zich veel beter te voelen.Hij probeerde op te staan.Treyson pakte hem snel vast. 'Je mag je nog niet te veel inspannen,oké?' Zei Treyson hoewel hij ookwel wist dat Treecko een doorzetter was.Treyson deed Treecko in zijn pokébal.Beneden ging hij ontbijten.Hij at snel want hij had zin om weer op pad te gaan.Hij schrokte de laatste hap naar binnen.Daarna deed hij Taillow in zijn pokébal.Treyson keek naar Sandhrew.
'Ben je er klaar voor,Sandhrew?' Vroeg hij enthousiast.Sandshrew maakte een blij geluid.Treyson gaf de sleutels terug aan Zuster Joy en liep naar buiten.De zon scheen warm op zijn gezicht.
'Wat dacht je ervan,Sandshrew?Zullen we een sprintje trekken?' Vroeg Treyson.Ze begonnen te rennen.Ze waren al een heel stuk op weg toen Treyson begon te hijgen.Ze begonnen te lopen.Treyson luisterde naar het geluid van de krachtige stroom van de rivier.In de verte zag hij iets in het water.Treyson en Sandhrew rende er naar toe.Een jongen probeerde naar een rots te waden!

Kort hooftstuk maar de reden had ik al bij de inleiding gezet(A)

Reageer (6)

  • KuroTenshi

    jeeeeej ik heb net pokemon black! (als we het er toch over hebben) Ik heb Snivy gekozen. Ik hoop dat ze dat iemand in het water redden! (straks geeft hij ook een pokemon)

    1 decennium geleden
  • xMrs_Ronaldo

    Ik heb pokemon Black terwijl ik iets in de 20 jaar ben en goed geschreven!!(Y)(hoera)(hoera)(Y)xDxD

    1 decennium geleden
  • rexthehero

    je schrijft heel goed

    1 decennium geleden
  • Pkmnfan

    xD
    cool hoofdstuk!!!!!!
    ik heb Black al veel langer:P
    xD
    Oshawott is cool jaxD

    1 decennium geleden
  • endoflove

    JALOERSSSSSSS!!!!!!!!!!!!!(A)
    ik wil ook graag black of white!Maar als een jongen van 15 een pokemonspel koopt gaat iedereen me daar vreemd aankijken:$
    dus ik moet er een keer in het geheim naartoe;)
    welke pokemon heb jij als je beginpokemon?Zeg mijumaru(of hoe je het ook mag spellen).Ik vind hem het leukste(lol)
    Dat varken vind ik trouwens echt stom(puh)

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen