Foto bij chapter 7:The boy and his Charmander

Op het plaatje zie je Yassup.Hij is ook 13 jaar oud en heeft een Charmander en een Anorith.Meer vertel ik niet...(duivel)(A)(duivel)

De jongen in het water had rood haar wat helemaal nat was van het water dat tot net onder zijn schouders kwam.Hij had er erg veel moeite mee om vooruit te komen.Logisch met die sterke stroming.In het midden van de rivier lag en kleine rots.Daarop stond een hagedisachtige rode pokemon.Het hield zijn staart vast zodat het niet in het water kwam.Treyson richte zijn pokéwatch
Mens
Wetenschappelijke naam: Homo sapiens
Behoort tot de Zoogdieren Primaten, Mensachtigen
Komt voor in de gehele wereld
De mens is een tweevoeter
De mens is zeer veelzijdig; hij werkt met hoofd en handen. Hij leeft van een grote verscheidenheid aan voedsel en bedenkt voor alles een oplossing.

'Oeps,beetje scheef gericht.' Zei Treyson.Hij richte nu zijn pokéwatch goed en kreeg informatie op zijn schermpje.
Charmander
Sinds zijn geboorte brandt het vlammetje op de staart van Charmander. De vlam op zijn staart is een afspiegeling van zijn levenskracht en er wordt gezegd dat een Charmander overlijdt als zijn vlam dooft. Als hij in de regen loopt komt er stoom van z'n staartje. Met zijn brandende staart is hij een moeilijke Pokémon om mee om te gaan, zelfs voor een ervaren trainer. Als je zijn krachten echter de baas bent zullen de inspanningen je veel opleveren.Hij wordt sterker naarmate hij meer aangevallen wordt. Hij gaat door met vechten tot zijn tegenstander neer gaat.

De jongen was nu dichtbij de rots.De jongen ging onderuit maar kon zich nog net vast houden aan de rots.
'Kom op mijn schouders Charmander.' Zei hij.Hij keek naar de overkant.
De jongen dacht hetzelfde als Treyson:Hoe komt hij terug?
'Hey!Blijf daar,ik zal je helpen!' Riep Treyson.Hij haalde Taillow en Treecko uit hun pokébals. 'Taillow en Treecko jullie gaan lianen in het bos zoeken.Sandshrew jij knoopt ze aan elkaar.'De drie pokémons gingen meteen aan de slag.Treyson hoorde een stem achter zich.
'Bedankt!' Riep de jongen naar hem.Treyson lachte.
'Anders zou je meegenomen worden door de strooming.' Zei Treyson.De Taillow,Treecko en Sandshrew waren al klaar.Treyson pakte de sliert van lianen.Hij gooide het zo hard als hij kon richting de jongen.
'Mis.' Gromde Treyson.Hij trok hem snel terug uit het water en gooide hem nog een keer.De jongen kon hem pakken.
'Oké jongens,trekken!' Riep Treyson tegen zijn pokemon.Het was zwaar door de stroming maar het lukte wel,beetje bij beetje.Het werd zwaarder.De jongen ging kopje onder.Met zijn hand hield hij zijn Charmender boven het water.
'Trek harder,jongens.' Riep Treyson.De jongen kwam weer boven water,maar het lukte niet om hem dichtebij te trekken.Langzaam voelde Treyson zijn voeten van zijn plek glijden in de richting van de rivier.
'Verdomme!' Schreeuwde Treyson.Hij nam al zijn kracht en stapt achteruit tot hij bij een boom kwam.Hij zetten zijn linkervoet er tegenaan zodat hij meer grip had.Het lukte nu beter en de jongen lag nu bij de kant.Treyson rende naar hem toe en hielp hem verder de kant op.
'Gaat het wel?' Vroeg Treyson ongerust.De jongen draaide zich op zijn rug en grijsde. 'Ja,bedankt.Ik ben Yassup en jij?' Vroeg hij.Treyson moest nu ook grijnsen. 'Ik ben Treyson.Hoe ben je daar beland of liever hoe is je Charmender daar beland?' Vroeg Treyson.
'We zaten achter een Ralts aan toen we bij deze rivier kwamen.De Ralts sprong via de stenen naar de overkant.Charmender sprong er achteraan maar de stenen verbrokkelde behalve degene waar Charmender op stond.Hij kon geen kant op.En zwemmen is voor een Charmender geen goed idee.Dus moest ik hem helpen.' Legde Yassup uit.
'Ik ga hout zoeken voor een vuur.' Zei Treyson.
'Tot straks.' Zei Yassup tegen Treyson die het bos inliep.

Jullie kennen hem nog niet echt maar wat vinden jullie van Yassup?

Reageer (4)

  • KuroTenshi

    Alweer een pokemon trainer/rivaal erbij! Blijft dat zo doorgaan? goeie story(Y)

    1 decennium geleden
  • xMrs_Ronaldo

    Jij kan echt leuke verhalen verzinnen hoor goed gedaan!!

    1 decennium geleden
  • Pkmnfan

    Coole epi:D
    ik vind hem coooooool=D

    1 decennium geleden
  • AirJess

    jeeeeeej!!!!!

    GO TREYSON!!!!

    snel verder <3

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen