Foto bij chapter 40:  family tradition... oh dear

"Wat nu gebeurt is nog al gebeurd met dezelfde families zo'n 600 jaar geleden. De volturi viel de Makhallens aan samen met de demonen en probeerde hen zo uit te roeien zodat de weerwolven niet meer beschermd worden. Toen werden ze tegengehouden en nu begint alles van voor af aan."

Vanessa pov

Het is doodstil in de kamer,wat wil je ook met drie doden? Ineens beginnen Seppe en Jonas te grijnzen,kijken elkaar aan en kijken dan naar mij.Ik kijk hen arwanend aan. "Waarom grijzen jullie zo?" vraagd Jay alshij me ziet kijken. "Wel, wij hebben zo een soort familietraditie en aangezien Vanessa familie blijkt te zijn..." begint Jonas en hij kijkt Seppe aan. "Alsiemand verjaart,wat bij ons dikwijls gebeurd, moet die persoon in een café karaoke beginnen te zingen." Seppe's grijns wordt groter als hij mijn gezicht ziet. "Meestal beginnen de mensen daar gewoon mee te zingen hoor dus zo erg is het niet." Ik kijk Gwen hulpeloos aan en ze kijktmeelevend terug. "Zeker dat jegeen fout gemaakt hebt Suzanne,dat hetniet Evans maar een andere naam was?" vraag ik hoopvol en die hoop vervaagd als Suzanne haar hoofd schud.

twee uur later

Gwen was tegen Embry's schouder in slaap gevallen en ik lag opgekrult tegen Jay aan terwijl hij door mijn haren streelt. "Wie gaat er morgen mee bowlen?" zegt Jay opeens en ik steek automatisch mijn hand omhoog. Ik hou van bowlen en doe het al vanaf mijn 6e verjaardag. Seppe, Jonas en Embry steken hun hand ook op maar Sophie twijfelt. "Als je geen mensen vermoordt is het voor mij geen probleem dat je meegaat hoor." zeg ik om vriendelijk te zijn. Sophie glimlacht naar me en steekt dan ook haar hand op. "Afgesproken dan, morgen om 1u aan de bowlingbaan." zegt Seppe vrolijk en ik denk met angst aan 18 December, binnen twee weken,want dan ben ik jarig en wordt ik 17. Het is erg om familie van twee hyper actieve jongens te zijn.


vinden jullie Fred en George Wemel van Harry Potter ook niet geweldig (ben juist de orde van de feniks terug aan het lezen)xD
Volgens mij zijn Seppe en Jonas een tikie erger.

check this:[url] http://jim.be/blog/bitch-dat-is-niet-onrespectvol[/url] I and Lise know them xD

Er zijn nog geen reacties.


Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen