Sorry, voor het korte, saaie stukje. ;'x

De volgende dag.
Ik parkeer mijn auto op de parkeerplaats en loop richting de plek waar ik gister met Kurt heb gezeten, de trap. Misschien zit hij er nu weer en anders ga ik hem gewoon zoeken. Als ik bij de trap aankom zit Kurt er niet, dus ik loop nu de school binnen en kijk wat rond bij de kluisjes. Ik leg mijn spullen in mijn kluisje en zie dat Kurt ook bij zijn kluisjes staat. Ik loop rustig naar hem toe en ga naast hem staan. 'hai.' zeg ik zo vrolijk mogelijk. Kurt draait zich om en kijkt me verbaasd aan 'uh, Hai.' zegt hij met een toon alsof hij me nog nooit gezien heeft. 'Je dacht zeker dat ik niets meer tegen je ging zeggen.'
'Eigenlijk wel, ja.' antwoord hij en ik moet meteen om zijn gezicht lachen 'Als ik wat beloof, doe ik het ook.' Hij knikt en gooit zijn kluisje dicht 'Oke. Dus, wat heb je dadelijk?' vraagt hij en ik haal mijn rooster uit mijn broekzak 'biologie' ik zucht diep. bàh, biologie. Het enige vak waar ik echt een grote hekel aan heb.
'Ik denk dat de bel zo gaat, dus ik ga vast naar het gymlokaal.' zegt Kurt 'Ik heb namelijk gym zo.' hij steekt zijn hand op en loopt met zijn tas om zijn schouder weg. 'Daag.' zeg ik nog, maar ik denk niet dat hij het gehoord heeft.


Ik hou van reactie's en kudo's.

Reageer (4)

  • SuperrCarrot

    heeeeeel snel verder please!!!
    egt een SUPER verhaal
    xxx

    1 decennium geleden
  • caballo

    ga maar verder ;)

    1 decennium geleden
  • Pam

    Leuk!

    1 decennium geleden
  • NoDeatheater

    Verder!

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen