Foto bij chapter 11:Petalburg gym Charmander's fight

Nu komt het eerste gevecht van Yassup dat jullie meemaken.Hij en zijn Charmander zijn een goed team vooral met Yassup's goede strategieën.

'Charmander laat je zien.'Zei Yassup en gooide de bal in de lucht.Chamander sprong uit het rode licht en keek met energieke ogen het veld op.Hij liet een vlammetje uit zijn bek ontsnappen.
'Slaking maak je klaar,dit wordt een zwaar gevecht.' Zei Norman.
Yassup trok zijn mouw omhoog en richte zijn pokéwatch.
Slaking
Slaking is een luie Pokémon. Slaking slaapt veel en eet alleen gras waar hij gemakkelijk bij kan.Maar pas op!Als Slaking eenmaal aan het vechten is kan hij niet meer stoppen,zijn aanvallen zijn uiterst gevaarlijk.
Hammer arm
Hyper beam
Giga impact
Brick break

'Charmander kom niet te dicht bij hem!' Waarschuwde Yassup.
'Slaking doe brick break.' Zei Norman.Slaking rende op Charmander af.
De hand was bij Charmander's hooft toen Yassup riep
'Fire fang!' Charmander beet met vlamende tanden in de hand die bedoelt was voor brick break.
'Schud hem los,Slaking!' Riep Norman.
'Dacht ik niet.' Zei Yassup.Hoe hard Slaking ook schudde Charmander liet niet los.Slaking's hand vloog nu omhoog. 'Charmander laat los.' Riep Yassup. 'En doe je iron tail!' Charmander sloeg met zijn staart hard tegen het gezicht van Slaking.Hij struikelde naar achter maar bleef staan hoewel de iron tail veel schade had aangebracht.
'Dragon claw,Charmander!' Riep Yassup.Charmander's klauw veranderde van kleur en leek scherper te worden.Charmander rende op slaking af.
'Gebruik hammer arm,snel.' Zei Norman.Slaking gooide zijn arm naar achter en weer aar voren.De twee klauwen kwamen hard tegen elkaar.Charmander hield het niet en vloog naar achter.Hij schraapte over het veld en kwam tot stilstand.
'Slaking gebruik Giga impact en maak het af!'Riep Norman.Shit,dacht Yassup.Als Charmander geraakt wordt is het over,Giga impast is tenslotte de sterkste aanval van de normale soort.Slaking ging met een bloedgang op Charmander af.
'Snel,Iron tail op de grond!'Riep Yassup.Charmander sloeg met zijn staart tegen de grond en lanceerde zo zichzelf.Hij vloog nu boven Slaking.
'Slaking Hyper beam!' Zei Norman.
'Gebruik Fire blast,Charmander!' Riep Yassup.De twee ongelovelijke sterke aanvallen botste tegen elkaar.Een explosie ontstond en een fel licht kwam er van af.Treyson,Yassup en Norman hielden hun handen voor hun gezicht vanwege het licht.Het licht werd minder en de twee pokemon vlogen uitelkaar.Ze stonden op.Ze hijgde zwaar en hadden geen kracht meer om te vechten.Het was doodse stilte.Opeens zakte Slaking door zijn linkerknie en viel op de grond.Yassup rende naar Charmander.
'Je hebt het super gedaan,bedankt.' Zei Yassup en gaf Charmander een grote knuffel.Norman liep met de badge naar Yassup toe.
'Jij vecht met strategie en goeddenk werk.Je was me telkens één stap voor.Goed gedaan.' Zei Norman en gaf de badge aan Yassup.
Treyson rende naar Yassup toe en gaf hem een high five.
'Vet gevecht.Ik wist niet dat je zo goed was.' Zei Treyson.
'Het is dankzij Charmander.' Zei Yassup.Treyson en Yassup liepen samen trots de gym uit.Op naar de volgende...

Ik vind Yassup slim,jullie?

Reageer (5)

  • KuroTenshi

    Jaa hij is slim. Ik ben ook een beetje van een goede strategie, ik zorg altijd voor een goed gemengde movepool.

    1 decennium geleden
  • xMrs_Ronaldo

    jij schrijft het lekker chillaxt(typing):D(lol)

    1 decennium geleden
  • oshawott14

    is charmender geen lvl omhoog gegaan xD

    1 decennium geleden
  • Pkmnfan

    zoo coool:D
    ik vond hem idd slimxD

    1 decennium geleden
  • AirJess

    jaaaah, hij IS slim
    maar ik ben slimmer :Y)

    snel verder <3

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen