Krad knikte, ‘De mensen vonden de volbloed vampiers te gevaarlijk, ze begonnen een slachting, staken de huizen in brand en schoten ons neer met zilveren kogels, dat gebeurde natuurlijk allemaal overdag, wanneer we bijna niet konden verdedigen of vluchten.’
Sivica luisterde aandachtig, ‘Dan weet ik wie de moorden heeft geleid, Ik heb zijn trofeeën gezien, honderden vampiertanden...’

How To Take Revenge

Krad ging overeind zitten, ‘Je bent bij hem thuis geweest?’ vroeg hij verbaasd.
Sivica knikte, ‘Ik had je toch verteld dat ik een keer bij een graaf had geslapen? Hij had honderden tanden uitgestald in zijn woonkamer. Ik kwam er midden in de nacht aan, met de smoes dat ik verdwaald was.
Waarschijnlijk dacht hij al dat ik een vampier was want hij gooide “per ongeluk” knoflook naar mijn hoofd toe, ik ving het en gooide het naar hem terug alsof er niks aan de hand was.’ Begon Sivica haar verhaal.
Krad lachtte zachtjes, ‘Voor iemand die zoveel vampiers heeft vermoord is hij behoorlijk dom. Hij zou toch moeten weten dat we geen problemen hebben met knoflook’
Sivica knikte in overeenstemming en ging toen weer verder.
‘Toen ik die “test” had doorstaan nodigde hij me uit om bij hem te blijven slapen, een uitnodiging die ik maar al te graag aannam. Die avond zat ik in zijn woonkamer te vertellen waar ik allemaal was geweest en toen vielen al die tanden me dus op. Ik vroeg hem ernaar en hij vertelde me trots dat ze van vampiers waren. Ik loog dat ik het geweldig vond dat hij dat werk verrichtte en dat ik me een stuk veiliger voelde, wetende dat ik bij een vampierjager sliep. De volgende dag ben ik voor de zon opkwam het huis uitgegaan, ik heb de man nooit meer gezien’ Eindigde Sivica.
Krad keek even voor zich uit en dacht na.
Sivica ging naast Krad zitten en keek hem aan. ‘Denk jij wat ik denk..’ vroeg ze.
‘Wraak!’ antwoordde Krad en Sivica knikte, ‘Wraak’
‘Tot nu toe heeft hij alleen nog maar volwassen vampiers vermoord, ik kon het zien aan de lengte van de tanden, hij heeft nooit gesproken over jonge vampiers, terwijl die het lastigst zijn om te doden’ Zei Sivica terwijl er een hint van arrogantie haar stem inkroop.
‘Denk jij wat ik denk?’ zei Krad dit keer. ‘We zullen hem eens laten kennismaken met snelle vampiers’ antwoordde Sivica met een grijns en Krad grijnsde terug.
Grijnzend staarden Sivica en Krad elkaar aan, tot Sivica haar grijs plots viel en ze chagrijnig voor haar uitstaarde.
‘Wat?’ vroeg Krad verbaasd op de plotselinge verdwijning van haar vechtlust.
‘We zitten hier nog steeds opgesloten…’ Zei Sivica met een knikje naar de deur.
‘Oh jah..’ Was het antwoord van Krad voordat hij weer onder de dekens verdween. ‘Dan ga ik nog even slapen’
‘Ik doe mee!’ zei Sivica en duwde Krad aan de kant om hem te volgen naar dromenland.


Zo! dat waren weer een paar deeltjes! een reactie zou ik fijn vinden :) dan weet ik dat jullie hem nog lezen en dan zet ik deze delen nog voor iemand online xD haha.
Dankjulliewel dat jullie hebben gewacht op deze delen :)

Reageer (2)

  • RedWolf

    snel verder!
    (echt origineel!;)

    1 decennium geleden
  • Hopefulness

    AAHHH D:
    -bijgelezen-
    Amazing like usually!
    Natuurlijk lees ik um nog!
    -fan fan fan-
    NEXTIES :9~

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen