Foto bij Hoofdstuk 8

Deel 8 Alweer ook al word die niet veel gelezen.
Ik zet is der maar toch op

Adam liet Tommy los. Tommy stopt de broek in de tas van Monte. Adam gaat op de bank zitten en zit voor zich uit te staren. Tommy loopt naar de bank toe en gaat dicht tegen Adam aan zitten en valt met zijn hoofd op Adams schouders in slaap. Adam pakt de mobiel van Tommy die naast hem op de bank ligt . Zoekt de nummer van David en belt hem op. Maar der werd niet op genomen. Tommy schikt wakker. ‘wat doe je?’ vraagt hij Half slaperig. ‘Euhmm… ik was even aan het kijken als je geluid het nog wel doet. Aan gezien je hem zo hard weg gooide.’ ‘Ooh oke.’ En valt weer in slaap. Adam streelt door zijn haar. Adam is zelf ook dood moe en valt net al Tommy in slaap. Longinue komt binnen. Hij heeft al zo gevoel dat Adam en tommy in slaap waren gevallen want het is veel te stil in die kamer. Hij ziet dat ze de spullen nog niet hebben op geruimd en begint de rest van de spullen op te ruimen. Monte komt met een kabaal binnen gelopen. Longinue Loopt snel naar hem toe ‘sst der zijn een paar in slaap gevallen en knikt naar Adam en Tommy. ‘Dan is het nu tijd om ze wakker te maken ze zouden het zelf opruimen.’zegt hij Lachend. Raapt een föhn van hun op en dooit hem in de tas. En loopt naar ze toe. ‘Nee laat ze nou maar liggen ze hebben het druk gehad vandaag.’ Ik help je wel veder met opruimen’ oké deze sok ga ik echt niet op ruimen ik weet niet wat jij doet maar ziet der niet echt lekker uit.’ Nee ik ook niet dat mogen ze lekker snel doen.’Lacht Longinue. Monte gooit de laatste kleding en Make-up in de tas behalve de sok die laat hij liggen. Monte en Longinue lopen naar de door om naar de bus te gaan. Maar Pakte hun mobiel en Maken een foto van Adam en Tommy die der zo lief bij liggen en Lopen lachend de Kamer uit. De telefoon van Tommy gaat af. Tommy schrik wakker pakt zijn telefoon die tussen hem en Adam lag kijkt op zijn mobiel. ‘Adam!!’ Tommy schut Adam wakker. ‘Wat is der’ zegt Adam klaarwakker. ‘Hij belt me.’Zegt Tommy in paniek Adam grijnst ‘Geef maar aan mij’ pakt de mobiel aan en neemt op. ‘Ja wat moet je nou!?’



Adam zegt het nog eens ‘ wat moet je van ons eerlijk gezegd wat moet je met Tommy? Je heb wel lef om te sms’en en te bellen maar nemen we op dan zeg je niks meer Vertel op!’ der werd weer op gehangen. ‘Klootzak’ zegt Adam kwaad ‘ik koop wel een nieuwe nummer. He waar is al die troep gebleven?’ Tommy begint te lachen toen hij de sok van Adam zit liggen. ‘He Adam kijk eens wat ik vind.’ En gooit de sok naar Adam toe. Adam lette niet op en kreeg de sok recht in zijn gezicht. ‘Gadverdamme’ pakte de sok met zijn vingertopjes vast. ‘Het is wel je eigen sok hoor’ lacht Tommy ‘Weetje hoe oud deze sok is Tom?’ grijnst iets ‘Ill en dat raak ik aan. Waarom heb je hem dan nog bij je?’ Nou hij moet uitgewassen worden en die andere en die andere is al uitgewassen maar deze sok heb ik aan gehad met een optreden dus hij ruikt lekker.’ Tommy begint te lachen. ‘maar even serieus waar zijn onze spullen gebleven? Adam kijkt om zich heen alleen wat hij ziet is de sok die hij nog vast heeft en gooit hem op de bank neer. ‘Ik zal het echt niet weten hebben we zo lang geslapen dan? Ik heb helemaal niks gehoord ofzo.’ Kijkt Tommy met grote ogen aan. ‘Hoe moet ik dat nou weten hoelang we geslapen hebben ik heb niet op de tijd gelet.’lacht Tommy Maar het is wel tijd om naar de bus te gaan. Misschien hebben Monte en Longinue onze spullen wel mee genomen.’ Dat zal best kunnen’ zegt Adam moe. Ze lopen samen met de vieze sok naar de bus. ‘Als ik die stalker van je tegen kom ik gooi deze sok in zijn gezicht dan is hij gelijk buiten bewustzijn. Lacht Adam. Tommy opent de deur van de bus.’kijk wie we daar hebben .Lekker geslapen jongens? Ik zie dat jullie de sok hebben gevonden ‘ Lacht Monte naar Longinue. ‘Ik heb heerlijk geslapen zegt Tommy. Alleen heb ik nu wel last van me nek’ Draait met zijn hoofd een rondje. ‘Vind je het gek hoe je der bij lag zal ik ook last van me nek krijgen!’ zegt Longinue. En loopt naar zijn slaap gedeelte ‘Ik weet niet hoe ik der bij lach hoor?’ Adam gooit ondertussen de sok op de tassen. ‘Maar ik weet wel’ Roept Longinue uit de andere kant van de bus.

‘Hoe dan’ schreeuwt Tommy terug. ‘Wil je het zien ik heb een foto van jullie gemaakt’. Er klinkt een harde gelach uit de slaap gedeelte van Longinue. Tommy snapt der niks van waarom Longinue zo moet lachen. ‘Laat zien dan’ zegt hij terwijl hij zijn broek iets op hijst. Adam kwam der ook bij staan ‘laat eens zien dan’ Longinue pakt zijn mobiel en laat het hun zien. Adam en Tommy kijken elkaar aan en schieten in de lach de tranen lopen over hun wangen heen. Tommy laat zich lachend op de grond vallen. ‘Ik hoop maar dat ze niet veder gaan vragen’ zegt Adam in zich zelf. Maar wat gaan we eigenlijk eten? ‘Ik heb geen zin om te koken .’ ‘Ik ook niet’ antwoord Tommy snel. Monte begint te grijzen ‘ik wel’ Haalt een pak met poffertjes mix tevoorschijn. ‘Ooh lekker’ komt uit de kamer van Longinue ‘Maar hebben we poedersuiker?’ ‘Ja dat heb ik mee genomen heb het in zakjes gedaan’.. roept Adam. Oké Anders vind ik der niks aan zonder poedersuiker’ zegt Longinue met een vies gezicht. Monte staat op en loopt naar het keukentje in de bus. Tommy pakt zijn I pod en gaat muziek luisteren de anderen konden letterlijk verstaan wat hij aan het luisteren is. ‘Zo gaan je oren nog meer naar de kloten dan als je in een vliegtuig zit’ zegt Adam met een hard stem. Maar Tommy horden hem niet. Hij ziet wat in de bosjes bewegen op dat moment tikte Adam Tommy aan. Hij schrik zich dood en wou hem een klap verkopen. ‘Wooh wat doe je ik ben het maar hoor.’ Tommy trekt zijn oordopjes uit zijn oren. ‘Sorry.. zij je net wat? ‘Ik zei dat je oren zo nog meer naar de kloten gaan dan als je in een vliegtuig zit. Maar waarom schrok je nou zo erg?’ ‘Ik zag wat bewegen in de bosjes daar.’zegt hij terwijl hij zijn muiziek zachter zet. ‘Denk je dat hij het weer is?’ zegt Adam zacht zo dat niemand het kan horen. Tommy knikt. ‘het zal wel een vogel zijn geweest.’ ‘Jongens eten is klaar’ schreeuwt Monte. Ze Lopen allemaal naar de tafel. ‘Ooh ik heb zo honger he eten, eten, eten’ zegt tommy druk en gaat aan de tafel zitten.

Reageer (2)

  • Red_Velvet_

    Please verder met dit verhaal :)

    1 decennium geleden
  • XxXRaindrop

    Leuk, snel verder?? (H)

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen