Jay pov

"Jay,Embry, opstaan!" Seppe's stem schalt door de woonkamer en ik gooi grommend een kussen in zijn gezicht. Gisteren waren Emily en Sam al vroeg naar bed gegaan en nadat Vanessa gezegd had dat ik en Embry maar in de woonkamer moesten slapen was ze samen met Gwen naar de enige logeerkamer getrokken. Embry had kreunend een deken enkussen gepakt en had heel de bank ik beslag genomen zodat ik gedwongen was omop een stoel te slapen.

"Het team dat de minste punten heeft trakeerd iedereen op en uitstap naar bobbejaanland!" Jonas springt hyper op en neer. Ok, Jonas en Seppe zijn een tweeling,maar het is bijna griezelig hoe hard ze op elkaar lijken, zowel innerlijk als uiterlijk. "De teams zijnals volgt opgesteld: Gwen,Jay,Simon en ikzelf tegen Vanessa,Sophie,Embry en Jonas." Ik pruil naar Seppe omdat ik niet met Vanessa in een team zit en als ik rond kijk zie ik dat Vanessa,Embry,Gwen en Sophie hetzelfde. Seppe schud met een glimlach zijn hoofd en gaat de bowlingbaan op. Hij pakt een balen gooit een strike. "STRIKE!" roept hij luid en Sophie draait met haar ogen. "Ok, soms is hij raar,maar toch ben ik blij dat hij mijn vriendje is.


Na twee uur staat Vanessa's team twee punten voor en moet Gwen voor mijn team en Embry voor het andere team nog een keer spelen. Embry gooit er negen om en Gwen heeft er bij de eerste keer vijf omgegooit.De tweede keer gooit ze en vier omen de vijfde valt net op het laatste moment om. "Jonas' team trakteert!" schreeuwt Seppe en bijna heel het gebouw kijkt in onze richting.

Dit is waarschijnlijk het laatse hoofdstuk tot na de examens (die beginnen binnen twee weken en duren twee weken). Ik heb een story over Fred en George van Harry potter!! voor de gene die hem willen lezen HIERis de link xD

Er zijn nog geen reacties.


Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen