Foto bij Think

And I need you tonight
I need you right now
And I know deep within my heart
It doesen't matter if it's wrong or right
And I see Heaven in your eyes.

Die avond lig ik in bed na te denken. Hoe alles toch kan veranderen in een dag. Ik heb gewoon een date met Mathijs. Gelukkig was het kleding probleem snel opgelost. Ik was die middag samen met Nina en Ysa naar de stad geweest en ik had een lichtblauwe strakke spijkerbroek met slijtplekken gekocht en een oversized wit shirt met een zwart wit foto erop. Ik was me net aan het afvragen welke schoenen ik aan zou moeten toen Ysa aan kwam lopen met een paar zwarte pumps met hakken van 10 centimeter. Toen ik zei dat ik daar nooit op zou kunnen lopen antwoordde Ysa dat ik dan maar moest leren. Fijn.

Nina heeft me nog wat first date tips gegeven. Ik heb namelijk nog nooit een date gehad. Ik heb wel eens een vriendje gehad maar dat was in de brugklas en dat stelde niks voor. Daarna had ik nog wel een paar keer met een jongen gezoend maar ik heb nog nooit een echt vriendje gehad.
Nina zei dat ik geen knoflook mag eten en dat ik altijd een spiegeltje bij me moet hebben om te kijken of er iets tussen mijn tanden zit.
Ysa heeft vervolgens alleen maar zitten praten over hoe goed Mathijs en ik wel niet bij elkaar passen. Misschien zit ze al te bedenken welke kleur haar bruidsmeisjesjurk zal zijn.

Terwijl ik hierover lig na te denken dwalen mijn gedachten af naar Mathijs. Hij is gewoon zo knap. Hij is lang, gespierd, heeft een door de zon gebruinde huid. Zijn blonde haar zit altijd warrig en hij heeft de blauwste ogen die ik ooit gezien heb. Ik snap niet wat hij in me ziet. Ik ben niet extreem mooi. Niet lelijk, maar zeker niet super mooi, eerder een beetje gewoontjes. Ik heb lang blond haar tot halverwege mijn rug met een lichte slag erin en blauwe ogen. Ik ben van gemiddelde lengte en ben best wel slank. Mathijs kan veel mooiere meisjes krijgen. Ik vraag me af hoe onze date zal gaan. Zou hij me zoenen? Zou hij me nog een keer uitvragen? Of komt hij erachter dat ik eigenlijk helemaal niet interessant ben en gaat hij ervandoor met een ander meisje?

Reageer (2)

  • Alissaatje

    Date(nerd)

    Snel verder!(A)

    1 decennium geleden
  • Dinnetje

    Snel verder, ik wil ook wel weten hoe die date zal gaan!

    Loving Mathijs<33

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen