Foto bij chapter 18:Can't explain with words

O ja het gedicht wat ik had geschreven bij het vorige hooftstuk was vanuit Treyson's zicht.Dus de jongen op de grond met pijn is Ethan.

'Ethan is niet meer in staat om te vechten.Treyson wint.' Herhaalde de scheidrechter.Red,Alice en Yassup keken geschokt vanaf de kant toe.
'NEE!' Riep Treyson.Hij rende naar Ethan toe.
'Hij is bewusteloos!Je kan me niet zomaar tot winnaar uitroepen.' Zei Treyson tegen de scheidrechter.Treyson draaide Ethan op zijn rug.
'Gaat het?' Vroeg Treyson.Ethan's ogen bleven gesloten.
'Word wakker!Ik weet dat je het kan.' Zei Treyson.Toen Ethan zijn ogen niet opende raakte Treyson nog erger bezorgt dan hij al was.Hij pakte Ethan's pokeballen. 'Ik beloof dat het goed komt met Ethan.Ga maar terug in jullie pokeballen.' Zei Treyson.De pokemon luisterde ookal had Treyson's stem getrild.Treyson deed zijn arm om de middel van Ethan en duwde hem op zijn rug.Langzaam ging hij staan.
'Als je de arena verlaat heb jij gewonnen en Ethan verloren.Ik dacht dat je het niet zo wilde.' Zei de scheidrechter.Treyson stond stil.Hij wilde Ethan's kans niet ontnemen maar hij moest naar zuster Joy toe.
'Pika pika pikaaaa.' Riep Sparky onrustig.Hij stond al voor de gang.Sparky wilde duidelijk dat Ethan naar zuster Joy werd gebracht.
'Ik kom al Sparky.' Zei Treyson en liep weg.In de gang kwamen Red,Alice en Yassup aanrennen.Over Alice's wangen stroomde tranen.
'G-gaat h-het w-w-wel m-met h-h-h-hem?' Snikte ze.Treyson schudde zijn hooft. 'Hij is bloedheet.' Zei hij.Yassup legde zijn hand op Ethan's voorhooft. 'Bloedheet?Ethan staat in de fik.Totodile' Zei Yassup en Totodile kwam uit zijn pokebal.Yassup pakte een handdoek zijn tas.
'Gebruik je Ice fang.' Zei Yassup.Totodile beet erin en de handdoek werd een en al ijs.Yassup legde het op Ethan's voorhooft.
'Pika ga zuster Joy zoeken!' Riep Red en Pika rende hard weg.
Treyson liep langzaam verder.Namen werden omgeroepen maar het was niemand die ze kenden.Zuster Joy kwam met een brandcare aanrennen.Ethan werd erop gelegd.
'Weet één van jullie waar hij last van zou kunnen hebben?' Vroeg zuster Joy. 'Zijn schouder.' Zei Red. 'Er is daar een Volttackle op gekomen.'
'Dat kan veel pijn geven.' Zei ze en liep snel weg.Yassup,Red,Alice en Treyson rende er achteraan.Ze moesten wachten in de wachtkamer.Alice snikte nog zacht door.Red liep gespannen heen en weer.Yassup keek de hele tijd naar het rode licht,wachtend tot het uit ging.Treyson,die naast Yassup zat,stond op.Hij liep naar Alice toe en ging naast haar zitten.
'Het komt wel goed.Ik ken hem niet zo lang als jij maar Ethan is sterk.' Zei Treyson.Alice keek op.Ze glimlachte even.Ze trok haar benen op de bank.Ze viel in slaap.Van het huilen was ze moe geworden.Haar hooft viel tegen Treyson's schouder.Red lachte. 'Laat Ethan je maar niet zien.Hij springt zo operatiekamer uit.' Zei Red.Iedereen lachte en de sfeer ontspande.Naar twee uur sprong het rode licht op groen.Iedereen rende naar de deur.Ethan werd net wakker.
'Hoe gaat het?' Vroeg Red. 'Beter.' Zei Ethan.Zijn schouder zat in het verband.Zuster Joy kwam naar ze toegelopen. 'Volttackle gaf niet alleen een klap tegen zijn schouder wat veel pijn doet maar ook stroomschokken zaten in Ethan's schouder gevangen.De Volttackle ontladen zichzelf niet goed.' Zei zuster Joy.Yassup keek op. 'Hoe kan dat nou?' Vroeg hij.
'Als een Volttackle nog niet goed is aangeleerd kan dat fout gaan.'
Ethan lachte. 'Het voelde al alsof er stroom door me heen ging.Het kan dan wel kloppen.Het gebeurde toen ik Sparky Volttackle leerde.' Ethan keek opeens naar Treyson.
'Wat is er met ons gevecht gebeurd?' Vroeg hij.
'Ze hebben mij als winnaar uitgemaakt.' Zei Treyson somber.
'Dan hoorde ik het toch goed.' Zei Ethan.
'Ik heb tegen de scheidsrechter gezegt dat het niet eerlijk was maar hij trok zijn beslissing niet in.' Zei Treyson.Ethan glimlachte.
'Maakt niet uit,iedereen heeft wel eens pech.' Zei hij.Door de spiekers kwam de aankondiging voor het volgende gevecht.
'Red vs Yassup.Trainers zich naar het veld begeven.' Zei de stem.
'Shit,nu mis ik jullie wedstrijd.' Zei Ethan.Red en Yassup keken elkaar lachend aan.Op het veld aangekomen gooide Red als eerste zijn pokebal.
'Eevee ik kies jouw.' Zei hij.Yassup gooide ook zijn pokebal.
'We gaan er weer voor,Totodile.' Zei Yassup.
'Trainers klaar?Begin!' Riep de scheidsrechter.

Reageer (1)

  • KuroTenshi

    Ooooow zo komt hij aan die pijn! Nou gelukkig is het weer beter

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen