Foto bij I - Changing Me

Hallootjezzz,

Ik heb in dit hoofdstuk geprobeerd om zo goed mogelijk te beschrijven hoe de transformatie van mens naar vampier is en ook een beetje eigen ideeën erdoor heen gedaan.
Veel plezier met Hoofdstuk 1!!!

-xXx- CharlyCullen

Ps. nog ff over de Prologue: Alice kan Renesmee steeds beter zien in dit verhaal!!!
Ps 2. bij Vraagje... stond het gelijk, dus heb ik toch maar gekozen voor de officiële video clip!!!!


Emily Pov.



~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~


1951, Biloxi


Pijn.
Helse Pijn.
Dat is het enige dat ik voel.
Meer niet.
Ik zie en hoor flitsen van mijn verleden voorbij komen.
Ik zie mezelf op een begrafenis, waarschijnlijk die van mijn moeder, Cynthia Brandon.
Ik zie die ene boottocht nog een keer, waar mijn vader ineens van verdriet overboord sprong en zelfmoord pleegde.
Ik hoor het laatste dat ik voor deze pijn hoorde, nog een keer: 'Kom op James, laat aar toch een vampier worden. Zij hoeft niet te boeten voor wat haar tante jou heeft aangedaan!'
Wie is die James, en wat heeft mijn dode tante hem aangedaan? dacht ik verward. En vampiers? die bestaan toch niet eens? Ze bestaan toch alleen maar in mythen?
Ik probeerde mijn ogen te openen om te zien of die James er nog was; maar het lukte niet, ik had geen controle meer over mijn lichaam!
Toen werd alles weer zwart. Ik merkte dat het brandende gevoel langzaam minder werd en langzaam uit mijn vingers en tenen wegtrok. Langzaam trok het ook weg uit mijn benen en armen.
Het bleef nog het langste branden in mijn hoofd en hart maar na een tijdje trok het ook eerst weg uit mijn hoofd en op het laatste uit mijn hart.
Toen merkte ik pas waar ik was. Ik lag in een doodskist. Blijkbaar hebben de mensen die mij gevonden hadden dat ik dood was!
Ik hoorde iemand langslopen, toen de voetstappen weg waren merkte ik ineens dat ik veel beter kon horen! Ik wachtte tot ik niemand hoorde en ik klom langzaam uit de kist, toen kwam er weer iemand aan en ik verstopte me snel.
Ik zag dat vier mannen de kist wegdroegen en ik dacht bij mezelf: ik ben blij dat ik eruit ben geklommen, want anders zou ik nu begraven worden!
Ik voelde ineens een pijnlijk brandend gevoel in mijn keel en ik hoorde dat er iemand aan kwam. Ik hield me stil totdat de man mij voorbij liep; ik sprong op hem, sleepte hem mee naar een stil hoekje en dronk hem helemaal leeg!
Toen rende ik snel naar buiten, daar zag ik die kist, waar ik net nog in had gelegen, en ik rende de andere kant op, het bos in.
Daar hield ik me een paar weken verborgen en ik dronk alleen maar het bloed van wandelaars die langs liepen.


Ik kick op Kudo's en (lange/melige) Reacties!!!!

Reageer (5)

  • LovelyWorld

    Jippieeee love it en liedjes zijn zo goed gekozen!

    1 decennium geleden
  • blerta803

    Snel verder het is GEWELDIG VERHAAL!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!xDxDxDxDxD

    1 decennium geleden
  • BreeHalle

    mooi , snel verder !!!!!! :)

    1 decennium geleden
  • BeautyBitch

    snel veder
    ik word abo

    1 decennium geleden
  • Tatia

    snel verder!

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen