Foto bij Hoofstuk 1; Car Wash.

Heel veel details in het begin. Spanning komt later. Veel lees plezier!


xSalvatore.


Mijn lange, donkerbruine, krullerige haar viel als een waaier rond mijn gezicht. Ik glimlachte tevreden naar mijn spiegelbeeld toen ik het perfect in model had gebracht.
Jack, mijn tweeling broer, kwam vrolijk mijn kamer in gewandeld en vertelde me dat onze laatste twee lesuren uitvielen vanmiddag en dat we dus genoeg tijd hadden om naar de stad te gaan.
‘Geweldig, Jack.’ Zuchtte ik toen ik mijn leren jack aan deed en naar hem glimlachte. Hij trok zijn donkere, borstelige wenkbrauwen omhoog en keek me verbaasd aan.
‘Niet blij?’ Ik kwam naast hem op mijn bed zitten en sloeg mijn arm rond zijn schouders.
‘Heel erg blij zelfs, maar ik heb al mijn spaargeld al uitgegeven aan mijn nieuwe schoenen.’ Trots hield ik mijn voet in de lucht en liet hem de donkerblauwe Replay schoenen zien. Hij snoof en barstte toen ik lachen uit.
‘Als jij mijn auto wast vanmiddag, betaal ik jou ijsje.’ Hij hield zijn hand op die ik vervolgens vastpakte. Ik wist dat, wanneer ik zijn auto eenmaal moest wassen, ik er spijt van zou krijgen, maar dat was wel een leuke middag waard met mijn broer.
‘Mooi,’ grijnsde hij. ‘We gaan met de motor, dus schiet een beetje op.’ Jack mocht dan nog wel te jong zijn om motor te rijden, toch deden we het bijna elke dag, en het mocht ook nog eens van onze ouders.
Ik knikte en liep meteen achter hem aan terwijl ik onderweg mijn ouders gedag zei.
‘Maak het niet te laat vanmiddag!’ Schreeuwde Dewi, mijn moeder, ons nog achterna. Ik had naar haar geglimlacht maar was wel meteen door gelopen.
Jack drukte mijn zwarte helm in mijn handen en terwijl ik hem op mijn hoofd deed stapte ik achterop de motor en zette ik mijn voeten comfortabel neer.
‘Klaar?’
‘Klaar.’ Bevestigde ik.
De motor begon te grommen en reed vervolgens mijn een rot gang over de weg.



Kietel de groene knop <3.

Reageer (1)

  • Ilovemyself

    Ga je er mee verder???

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen