Foto bij Kissing in the rain

I'm singing in the rain
Just singing in the rain
What a glorious feelin'
I'm happy again
I'm laughing at clouds
So dark up above
The sun's in my heart
And I'm ready for love
Let the stormy clouds chase
Everyone from the place
Come on with the rain
I've a smile on my face
I walk down the lane
With a happy refrain
Just singin',
Singin' in the rain

“Zullen we iets gaan eten?”stelt Mathijs voor. Ik knik. Het is al een paar uur geleden dat ik iets gegeten heb. “Wil je een patatje? Of ben je meer van de salades?” hij spreekt het woord salades als een vies woord uit. “Nee, hoor doe mij maar een grote bak patat”zeg ik. Mathijs knikt goedkeurend. We lopen naar een frietkraam en bestelen patat en cola. Mathijs wil zijn portemonnee pakken maar ik houd hem tegen. “Dit keer betaal ik”zeg ik. “Jij hebt de bioscoop en alle attracties ook al betaald, nu is het mijn beurt.” “Maar,” begint Mathijs. “Niks te maren”zeg ik terwijl ik een briefje van €10,- op de toonbank leg. Mathijs glimlacht. We wachten op de bestelling en lopen met onze patat naar buiten en we gaan op een bankje zitten. Tijdens het eten praten we wat over koetjes en kalfjes. Als we klaar zijn gooien we onze bakjes in de prullenbak.
We lopen de kermis weer op. “Wil je nog ergens in?”vraagt Mathijs. “Eeehm”zeg ik nadenkend. Op dat moment voel ik een spetter op mijn voorhoofd, meteen gevolgd door meerdere spetters. Op dat moment begint het te plenzen. Schuilen heeft geen zin meer. Binnen 10 seconden ben ik helemaal doorweekt. Ik kijk Mathijs aan. Hij kijkt lachend terug. “Dat had ik niet gepland”zegt hij terwijl hij om zich heen kijkt. Het hele plein is verlaten. “Waar is iedereen?”vraag ik meer aan mezelf dan aan Mathijs. Hij beantwoordt mijn vraag toch. “Schuilen denk ik. Wil je ook schuilen?” hij schut even met zijn hoofd waardoor er druppels uit zijn haar vliegen. Het lijkt een beetje op een hond. Ik probeer mijn lach in te houden. “Dat heeft nu toch geen zin meer, ik ben toch al helemaal doorweekt”zeg ik. Op dat moment hoor ik muziek. Ik kijk naar de richting waar de muziek vandaan komt en zie dat een man in een attractie hokje lachend zijn duim naar ons opsteekt. Mathijs heeft de hint meteen door. “Mag ik deze dans van u?” Hij houdt zijn hand opgestoken. “Natuurlijk”glimlach ik terwijl ik mijn hand ik de zijne leg. Mathijs legt zijn ander hand op mijn rug en ik leg de mijne op zijn schouder. “Ik kan helemaal niet dansen”zeg ik. “Ik leid wel.” Mathijs begint rondjes te draaien en trekt me daarin mee.
We dansen een tijdje totdat Mathijs opeens stil staat. “Weet je wat ik altijd al eens heb willen doen?” vraagt hij. “Nee”antwoord ik.
“Iemand zoenen in de stromende regen.” Hij kijkt me ontdeugend aan. Mijn hart begin meteen twee keer zo snel te bonzen. “Dan moet je deze kans maar grijpen”zeg ik. Mathijs doet een stap dichterbij zodat we tegen elkaar aan staan. Hij neemt mijn gezicht in zijn handen en kust me heel zachtjes op mijn lippen. Hij trekt zich even terug en kijkt me vragend aan. Ik knik goedkeurend. Hij komt weer dichterbij en drukt zijn lippen op de mijne. Ik ga helemaal op in de kus. Mathijs trekt zich terug en ik kijk hem teleurgesteld aan. “Wauw”zegt hij. Ik kan me niet meer beheersen en zoen hem opnieuw.



Abo's, reacties en kudo's maken mij blij
(flower)

Reageer (4)

  • Meathoriel

    aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaahrghhhhh ik ben zooooo in love met iemand als dit zou gebeurden zou ik dood gaan (H)

    1 decennium geleden
  • Alissaatje

    Hmm xD
    Hij is echt een schatje(H)

    1 decennium geleden
  • loveer

    Aaaaaaaaaaaaaaaah!!!(H) Ik wil ook in haar schoenen staan!! FANTASTISCH!!(H) Snel verder!

    1 decennium geleden
  • Dinnetje

    Wauw<33333
    Ik ben op de zevende wolk, zou zoooo graag in haar schoenen willen staan!

    Snel verder(flower)

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen