Dit is niet mijn beste stand alone.. Hopelijk vind je het toch leuk om te lezen! (flower)

Haar zilveren ogen keken angstig op naar de donkere hemel. Het onweer zou zeker binnen een halfuur losbarsten. Waarschijnlijk zouden zij en haar kudde niet droog in het kasteel aankomen. Die gedachte slikte het jonge meisje snel weg.
De wolven om haar heen begonnen zachtjes te jammeren, alsof ze wisten wat hen te wachten stond. Misschien wisten ze het ook wel, de verhalen over de god van het onweer had hun hoedster vaak genoeg verteld.

Felle bliksemschichten vlogen door de lucht, de donder weerkaatste in de bergen. Heel de lucht was gevuld met donkere, angstaanjagende wolken en het leek alsof heel de wereld gehuld was in een dikke mist.
Het meisje sloeg haar handen voor haar ogen. Waar moest ze heen? Er was geen grot waar zij en haar trouwe wolven zich konden verstoppen voor het lot dat hen te wachten stond.

Een jonge man kwam van achteren naar het bange meisje toegelopen.
‘Zo, en wat doet zo’n meisje als jij buiten met dit weer?’
Het meisje schrok, dit was de stem van Elgin. Ze wist het zeker, zijn stem had ze al zovelen malen in al haar nachtmerries gehoord.Dit was de stem van de heer der duister, koning van de angst en bovendien god van de donder.
‘Kijk me aan’. mompelde hij listig.
De wolven gingen beschermend om haar heen staan. Maar hun bazin wist dat het geen nut had.
‘Lieve dieren, ren weg van deze plek en vertel vader.. hoe ik aan mijn eind ben gekomen.’ fluisterde ze.
Eerst leken de wolven te twijfelen maar al snel verdwenen ze tussen de hoge dennen.
‘Doet u maar wat u wilt met mij.’ Ze probeerde dapper te klinken maar haar stem trilde zo hevig dat dat Elgin meteen door had hoe bang dit meisje was.
Hij lachte duivels, hief zijn hand op en sloeg met al zijn kracht tegen de slaap van het meisje. Even wankelde ze, en toen viel ze op de harde, stenen grond.
Een tweede keer ontsnapte er een duister lachje uit de mond van de machtige jongen. Vervolgens knielde hij naast het bewusteloze meisje neer. Elgin bukte zich over haar heen en kuste haar ijskoude lippen. Het lichaam begon te trillen, steeds sneller en heftiger.
Plotseling lag het meisje weer stil en Elgin hoorde hoe ze haar laatste adem uitblies..




written by untold

Reageer (2)

  • Lyanna

    Ontzettend mooi geschreven!!!

    1 decennium geleden
  • takiwatanga

    Ohmygosh... Wat zielig! Maar wel vet mooi <33

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen