Foto bij chapter 24:  Big problems!

spannend?!

Terwijl Ethan vocht tegen Zubat stonden Red en Treyson naast elkaar.
'Wat is er gebeurt met je kin en je lip?' Vroeg Red.
'Gevallen.' Zei Treyson en drukte de doek er weer tegen.Het bleef maar bloeden.Ineens trilde de grond.Flame bleef niet staan en werd geraakt door een wing attck van zubat.Ethan zakte door één knie maar stond snel weer op.Red greep de rotswand.
'Wat was dat?!' Vroeg Red.Treyson keek naar Sandshrew die naar de grond wees.Treyson´s ogen werden groot.
'Rennen,Red.Het staad hier op instorten!' Riep Treyson.
'Maar Ethan,we kunnen hem niet hier laten.' Riep Red boven het rommelde geluid uit. 'Jij gaat hulp halen,dan neem ik Ethan mee naar de uitgang.' Stelde Treyson voor.Red knikte en rende weg.
'Flame doe je flamethrower!' Riep Ethan en kreeg het weer heet.
'Zubat doe quick attack.' Riep Proton.Flame werd geraakt.
'Doe Tackle,Flame.' Riep Ethan.Flame raakte de zubat hard.
'Kom terug zubat.' Zei Proton.Ethan kreeg het weer heel heet.Hij zag vlekken voor zijn ogen.Weer schudde de grond.Ethan viel voorover.Treyson rende naar hem toe.
'Goed gevochten!Maar we moeten nu weg!De boel staat op instorten!' Riep Treyson.Ethan stond op en knikte.
'Jullie gaan nergens heen!Ik heb nog één pokemon!' Riep Proton opeens.
Een Persian kwam uit de pokebal.Quilava zag er moe uit.
'Kom maar terug Flame.' Zei Ethan en pakte de pokebal van Shino.
'Vlucht.' Zei Treyson opeens.Ethan keek hem geschrokken aan.
'En jij dan?Ik laat je niet in de steek,Treyson.' Zei Ethan.
'Door mij zitten we in deze situatie.Ik had niet met Nakusa moeten vechten.Dan hadden we nu op tijd geweest.' Zei Treyson en de grond trilde weer. 'Red is hulp gaan halen dus ik red het wel.Jij moet opschieten.Het is duidelijk dat je koorts hebt.Ik hou Porton tegen.Dat is het enigste wat ik nu kan doen,na mijn fout.' Zei Treysn verwijtend naar zichzelf.Ethan zag dat hij Treyson niet van gedachte kon veranderen en knikte.Treyson gaf hem zijn pokeballen.
'Hou ze bij je.Ik wil niet dat ze iets overkomt.' Zei Treyson.Ethan keek naar Sandshrew. 'En Sandhrew dan?' Vroeg hij.
'Sandshrew kan zich een weg naar buiten graven,dus hij is veilig.' Zei Treyson.Ethan knikte weer en begon weg te rennen.
'Sandshrew doe rollout!' Riep Treyson.
'Persian gebruik shadow ball!' Riep Proton.Sandshrew werd geraakt door shadow ball en zweefde door de lucht. 'Snel gebruik Slash!' Riep Treyson.Weer schudde de grond.Stenen vielen van de rotswand af.Een steen raakte Treyson´s hand.Treyson liet de doek vallen.Hij hield zijn hand nu tegen de wonden.Zijn hand werd rood maar Treyson negeerde het.
Sandshrew werd geraakt door een shadow claw.
'Doe weer rollout!' Riep Treyson.Het werkte en Persian zag er moe uit.
'Maak het af met slash!' Riep Treyson en Sandshrew raakte Persian hard.
'Persian kom terug.' Zei Proton.Hij begon te grijnsen.
'Wat nou?' Vroeg Treyson.
'O niets.Behalve dat jij hier zal sterven.Vaarwel!' Zei Proton.Een deur achter hem ging open en hij stapte erin.Niet veel daarna braken de stenen rondom de deur af en kon Treyson ook niet meer weg.
'Kom Sandshrew we gaan!' Riep Treyson.Sandshrew rende vooruit.Ze rende over een smalle richel.Een steen boven Sandhrew brak af.Sandshrew kon geen kant meer op.
'NEE!' Riep Treyson.Hij sprong voor Sandshrew en voelde de steen tegen zijn hooft.Treyson gleed van de ricel af.Hij rolde naar beneden maar had niet de kracht om te stoppen.Treyson probeerde op te staan maar het lukte niet.Zijn ogen werden zwaar en hij viel voorover.Treyson moest nog even lachen om zichzelf.Hij zag er vast niet uit met bloed plakkend op zijn kin en druppelend uit zijn hooft.Weer een heftige schudding.Treyson zag niets meer.Alles werd zwart.Hij was flauwgevallen.Maar wie kon hem helpen?Niemand was in de beurt,zelfs Sandhrew niet!

Ik vind hem echt super spannend!

Reageer (1)

  • KuroTenshi

    Ja wij (ik mij en mijzelf) vinden het ook heel spannend

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen