Foto bij The Hellfire Club

Opdracht 2 voor de schrijfwedstrijd van Splendour.
Opdracht;
- Schrijf een fanfiction naar aanleiding van een liedje.
- Liedje: Bryan Adams - Everything I Do (I Do It For You)
- Personage: Justin Bieber, zanger.

Deze story is niet geschikt voor alle leeftijden. Daarom is deze alleen te lezen als je bent ingelogd. Zo houden we Quizlet.nl leuk voor alle bezoekers.

Reageer (3)

  • Floodlight

    nom.
    Eerst had ik geen zin om dit te lezen. Ik mag Justin Bieber niet zo, en ik had zo het idee dat je dwars door de opdracht heen ging en het liedje niet gebruikte. Guess you did. Al vind ik het niet kunnen dat daar ergens een linkje 'Muziek' staat. Dat is like, nee, not done.
    Je schrijfstijl is heel aangenaam, ik heb eigenlijk niet echt fouten gezien. Het was origineel, en de satanisten zijn cool. Je had het wat enger en duisterder mogen maken, en eigenlijk vind ik het niet zo leuk dat het daar al eindigt, omdat er nu niet heel veel is gebeurd. Oké, hij is bij de club. Maar wat voor gevolgen gaat dat hebben op het leven dat hij heeft? Hoe gaat die club het mogelijk maken dat hij al de negatieve dingen verdraagt?
    Het is goed, maar het kon geweldig zijn. En dat is het nu jammer genoeg niet geworden.

    1 decennium geleden
  • gracieux

    In het begin toen ik dit zag dacht ik even 'Heeft ze de opdracht niet begrepen?' maar toen ik eenmaal klaar was met lezen snapte ik hem.
    Het liedje is op een speciale manier gebruikt, en zeker origineel al had ik toch met dit liedje iets of wat romantiek erin verwacht.
    Voor de rest heb je een hele aangename schrijfstijl. Je maakt mooie overgangen naar een 'ander deel' in je verhaal wat er voor zorgt dat het absoluut niet stoort en het gewoon ook aangenaam maakt om te lezen. Je verhaal gaat vooruit terwijl je er zelf als lezer geen last van heb.

    Over fouten en slechte grammatica heb ik geen commentaar want die zijn er niet (:

    Mooie inzending! veel succes nog verder (:

    1 decennium geleden
  • ZeroGravity

    Oh my God, dit is echt té toevallig. Maar ik ga niet doen alsof ik daardoor niet het verhaal gelezen heb, want dat heb ik wel, en ik vind het echt awesom. Je zegt dan wel dat ik goed schrijf, maar hallo, dan lees ik dit :'D
    Ergens vind ik satanisten een beetje eng, ik weet niet waarom, maar juist daarom vind ik dit soort dingen zo geweldig. Je beschrijft echt mooi wat ik bedoel als ik dat zeg, ik kan het niet beter uitleggen dan dat.

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen