Foto bij 02

Dit doet Selena aan...(A)

‘Bzzt Bzzt’ Half slapend keek ik naar mijn wekker die afging het was 7 uur dus tijd om op te staan, ik drukte mijn wekker uit en kwam mijn bed uit. Ik ging naar mijn badkamer poetste mijn tanden douchte snel en ging weer terug naar mijn kamer. Ik keek in mijn kast “ wat moet ik aan doen..?” na lang kijken besloot ik dit aan te doen aangezien het erg warm is buiten.
Nadat ik me omgekleed had föhnde ik mijn haar en liet het los hangen daarna deed ik nog mascara en een beetje oogpotlood op en klaar was ik. Ik pakte mijn tas met boeken en liep naar beneden waar de rest al aan tafel zat.
‘Goeie morgen!!’riep mijn moeder heel vrolijk. Ik mompelde wat terug en ging aan tafel zitten. Mijn moeder stond volledig achter mijn vaders besluit om naar Atlanta te verhuizen, de enige die er tegen waren, zijn mijn broertje en ik. Nou..Ik ben dus Selena Sheer ik ben 16 jaar en ik woon nu dus in Atlanta, Ik heb lang donker bruin haar en lichtbruine ogen, ik ben een tweeling met mijn broertje die 5 minuten jonger is dan mij. We lijken erg veel op elkaar ook hij had lichtbruine ogen en donker bruin haar en zijn naam is Tyler. Verder heb ik geen andere broertjes of zusjes. Ik kan wel erg goed opschieten met mijn broertje.
Na het ontbijt smeerde ik nog snel een boterham voor op school, en pakte een flesje water. Ik riep nog snel gedag pakte mijn tas en liep naar mijn auto.

Reageer (2)

  • NizVampire

    @cb1996 in amerika enzo mag je al auto rijden vanaf je 16e ;)

    1 decennium geleden
  • cb1996

    ze is 16 en dan al een auto????
    :8

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen