Foto bij mijn eerste brief ((part 2))

....gegroet aan degene die dit leest.
ik hoop dat dit jou in de juiste tijd,op de juiste planeet heeft getroffen. als dat goed is gegaan,is dit een bericht uit de toekomst. jou toekomst. je leeft op een prachtige planeet,ik zou willen dat ik die ook ooit een keer zou kunnen zien.helaas is dat onmogelijk. deze machine is nog in testfase,en ik durf het niet aan mezelf te teleporteren.
voor ik mijn verhaal over je uitstort,zal ik me eerst voorstellen. de afbeelding die ik bij heb gevoegd,ben ik niet. dat was ik. voordat we op Solstevtoc aankwamen heb ik vele gevechten gevochten tegen wezens die je fantasie teboven gaan. ik ben delen van mezelf verloren. de artsen aanboord van de Cagna hebben dit opgevangen door deze te vervangen,en het mag misschien zelfs voor jou ouderwets klinken: ze hebben stoommachines in me ingebouwd. daardoor ben ik in leven. ik weet dat ik een van de laaste mensen ben,de hoop op het voortbestaan van onze soort.
ik ken alle nog bestaande mensen bij naam.dat moet genoeg zeggen over met hoeveel we nog zijn...

(dit is een voledig RANDOM PLAATJE!)

Deze story is niet geschikt voor alle leeftijden. Daarom is deze alleen te lezen als je bent ingelogd. Zo houden we Quizlet.nl leuk voor alle bezoekers.

Reageer (1)

  • Fennec

    woehoe, ga verderrrrrrrrrrrrrrrrr!

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen