Foto bij chapter 42:this can not, my brother is dead

De tweede keer gooit ze er vier omver en de vijfde valt net op het laatste moment om. "Jonas' team trakteert!" schreeuwt Seppe en bijna heel het gebouw kijkt in onze richting.



mijn ouders zijn nu niet thuis dus kan ik effe op quizlet xD

Vanessa pov

mijn team haalt mopperend hun geld boven als we voor de kassa van disneyland staan. "Volgens mij is daar iets mis." Gwen wijst naar mensen die allemaal dezelfde kant op lopen. Ik ren er samen met de rest naare toe en zie een grote witte wolf aan de bosrand liggen, je ziet meteen dat hij gewond is. "Dat kan niet." fluister ik zacht als ik de wolf herken.

Vroeger wou ik per se een broertje en toen mijn moeder zei dat ze zwanger was van een jongen was ik natuurlijk super blij. Ik mocht zelfs de naam kiezen."Devon" had ik meteen gezegd.Toen mijn broertje werd geboren zorgde ik goed voor hem en op zijn 12de verjaardag veranderde hij in een mooie witte wolf en renden we altijd samen door het bos.Er zijn wel meer witte wolven,maar Devon kon je gemakkelijk herkennen aan zijn grijze snuit.Maar dat geluk kon niet blijven duren, want op zijn 14de verjaardag nam de volturi hem mee en hebben we nooit meer iets van hem gehoord. Iedereen ging er van uit dat hij dood was en sinsdien draag ik altijd een foto van hem bij me. Dit alles is een jaar geleden gebeurd en ik heb het alleen aan mijn beste vriendin,Gwen, verteld, voor de rest weet niemand er van zelfs Jay niet.

Jay doet alsof hij van de politie is en jaagt iedereen weg. Ik ren naar de wolf die me met grijze ogen vol pijn aankijken. "Verander naar mens, dan kan ik je helpen." zeg ik zacht en na twee seconden zit oip de plaats van de wolf een jongen met donker haar die heel hard opmij lijkt. Het rare aan Devon was die hij nooit uit zijn kleren scheurden dus moest hij nooit achter een boomù gaan staan ofzo. "Devon, wat hebben ze met je gedaan?" vraag ik en ik bekijk hem eens goed. Zijn been ligt in een verkeerde hoek en hij staat vol schrammen. "Vanessa, ken je hem?" vraagt Jay een beetje op zijn hoede en ik doe heel mijn verhaal. Devon is ondertussen flauwgevallen en Seppe en Jonas brengen hem naar de auto. "Die uitstap moet maar wachten tot Devon beter is.


Ik dacht: ze moeten met redelijk veel zijn voor het tegen de volturi op te nemen en omda ik het niet eerlijk vond da Gwen wel een broer heeft en Vanessa niet voor mijn vriendin xD ggd Lise!! xD

Reageer (2)

  • Allysae

    snel verder

    1 decennium geleden
  • HoranJump

    Yeay nu heb 'k een broertje n_n
    & ik ben verlaafd aan Devon van idool :3
    ('l)
    mooi hoofdstuk n_n snel verder (flower)

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen