Foto bij chapter 26: Finally!Treyson vs Red!

Hier is eindelijk het gevecht van Treyson en Red.Veel lees plezier

Red hielp Ethan aan boort.Yassup hielp Treyson.Red en Yassup keken allebij bezorgt naar Treyson's gezicht.Het zat onder het bloed.
'Wat is er?' Vroeg Treyson toen hij Red en Yassup zg kijken.
'Je gezicht is helemaal bebloed.' Zei Yassup.Ethan zag het nu ook en werd ook bezorgt.
'Dat ziet er echt niet goed uit,Treyson.' Zei Ethan.
'Ik heb geen andere keus.Als we niet snel zijn kunnen Red en ik niet tegen elkaar vechten.We hebben nog anderhalve minuut.' Zei Treyson en keek op zijn pokéwatch voor de tijd.Ze moesten echt opschieten.
'Shino trek ook de boot voort.' Zei Ethan.Het ging super snel met Shino en Totodile samen.Red en Yassup duwde Ethan door de uitgang wat ander niet zou lukken met zijn arm.Ze renden naar de arena.Treyson vielde zich een beetje duiselig.De klap op zijn hooft was immers erg hard geweest.Red ag het en trok hem aan zijn arm overeind.
'Ik laat je niet nog een keer achter.Dit wordt ons gevecht.' Zei Red.
Yassup nam een sprintje.Hij was de snelste van Red,Treyson of Ethan.Hij rende de arena binnen en informeerde de scheidrechter.In de arena aangekomen werd er weer gejuichd.Ethan terug naar zijn plaats.
'Gaat het wel zo?' Vroeg Red nog aan Treyson.Treyson knikte. 'Ik laat niet mijn kans om tegen jou te vechten ontnemen.' Zei hij.Ookal was hij erg duiselig.Ze liepen naar hun plaats.
'De finale wordt hervat!Jullie vechten waar jullie waren gebleven.Het wordt dus één tegen één.Anders zal het te lang duren.Trainers klaar?BEGIN!' Riep de scheidsrechter.
'Pika doe volttackle!' Zei Red.Pika rende op Sandshrew af.
'Sandshrew gebruik rollout!' Ripe Treyson.De twee pokemon botste hard tegen elkaar.
'Snel doe je Slash!' Riep Treyson wanneer de rookwolk was gedaalt.
'Pikaaaa.' Kreunde Pika toen hij werd geraakt door slash.
'Iron tail,Pika.' Riep Red.
'Doe snel Metal claw,Sandshrew.' Zei Treyson.De metalen klauwen van Sanshrew sloegen tegen de ijzeren staar van Pika.
'Quick attack,snel.' Riep Red.Sanshrew kon het niet ontwijken en werd geraakt.
'Thunderbolt,Pika.' Zei Red.
'Snel graaf je in,Sandshrew.' Riep Treyson.Sandhrew was snel en zat al onder de grond voordat Thunderbolt zijn kant op kwam.
'Nee!Pika wees voorzichtig!'Riep Red.Pika keek verward om zich heen.
'Rollout,Sandshrew!' Zei Treyson grijnsend maar gebonk ging door zijn hooft waardoor hij zich niet kon concentreren.Pika werd geraakt door rollout maar deed quick attack wat Sandhrew raakte.Treyson hield zijn hand tegen zijn hooft,langzaam werd het gebonk minder.
'Pika gebruik volttackle!' Riep Red.
'Metal claw,vlug!' Zei Treyson.Sandshrew werd geraakt door volttackle.Ookal had Sandhrew geen schade hij vloog wel de lucht in.Treyson grijsde.Precies wat hij wilde.
'Doe je rollout op volle kracht,Sandhrew!' Riep Treyson.
'Quick attack,ook op volle kracht Pika!' Riep Red.Pika sprong vanaf de grond richting Sandhrew.Sandsrew vloog vanuit de lucht op Pika af.Hij had veel vaart door de zwaartekracht.Op het moment dat ze botste ontstond er een ontploffing.Het gras en zand van het valed vloog in de rondte.Iedereen in de arena hield zijn adem in.Yassup,ethan en Alice keken gespannen maar ook zij zagen niets.Red en Treyson zeiden niets.
Beide wisten ze dat dit de laatste aanval was geweest.Langzaam zakte het stof.Gedaantes kwamen te voorschijn.Sandsgrew en Pika stonden tegenover elkaar.Ze waren allebij aan het hijgen en waren gewond.
Sandshrew zakte door zijn poten en viel op zijn knietjes.Pika zakte door zijn linker voor en achter poot wwardoor hij opzij viel.Beide pokemon waren uitgeput.Tegelijk vielen ze helemaal neer en sloten ze hun ogen.De scheidsrechter keek even verward,toen knikte hij.
'Beide pokemon zijn niet meer in staat om verder te vechten.Treyson en Red hebben beide gewonnen.Het is gelijkspel!' Riep de scheidsrechter.
Treyson en Red rende naar hun pokemon.
'Goed gedaan,Pika' Zei Red.
'Je hebt goed gevochten Sanshrew,bedankt.' Zei Treyson.Alice,Ethan en Yassup rende naar hun toe en feliciteerde ze.Een oudere man kwam naar hun toegelopen.Hij hoest even.
'Ik ben de organisator van dit fectival.Red en Treyson willen jullie met me mekomen voor de prijzen.' Vroeg de man.Red en Treyson liepen blij mee.Er waren twee eieren.Ze deden niet moeilijk en kozen allebij een andere.Treyson voelde zich weer duiselig worden.Hij zakte door zijn knieën op de grond.Yassup tilde hem op.Hij moest naar een pokemoncenter.Die wond in zijn hooft moest geheeld worden.

Cool toch?Ze zijn even sterk(cool)

Reageer (1)

  • KuroTenshi

    Wat zou er in die eieren zitten???

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen